Mircea Lucescu s-a dezlănţuit! Ce l-a nemulţumit după meciul cu Lituania: ‘Am avut ezitări şi greşeli’ + Ce i-a transmis lui Denis Drăguş

Mircea Lucescu s-a dezlănţuit! S-a aflat ce l-a nemulţumit după meciul cu Lituania. Tricolorii au învins, în deplasare, scor 2-1, şi este prima în grupa de Liga Naţiunilor. Mai are însă două meciuri pe teren propriu.

Chiar şi aşa, Mircea Lucescu nu a fost mulţumit. A recunoscut că naţionala a şi comis greşeli şi a avut ezitări la Kaunas.

Mircea Lucescu s-a dezlănţuit!

„Un meci dificil. Ne aşteptam şi din cauza terenului şi din cauza echipei care îşi juca ultima şansă. Penalty-ul lor nu ştiu dacă a fost valabil. Prima repriză am jucat mai bine ca în a doua. Am jucat de la 30 de grade la frig. Am avut însă şi ezitări şi greşeli. Uneori am luat decizii greşite”, a spus Mircea Lucescu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

În schimb, Lucescu a fost extrem de mulţumit de evoluţia lui Denis Drăguş. A spus însă clar. România e obligată să câştige şi cu Kosovo şi Cipru, în ultimele două meciuri, de la Bucureşti. „Când se ivesc spaţii orice jucător poate fi un element important. Drăguşi a făcut-o. A înţeles ce aştept de la el. Sunt mulţumit pentru el şi pentru Drăguş care a făcut un meci extraordinar. Nu a mai pierdut mingea aiurea, nu a fost egoist. S-a bătut foarte curajos cu cei înalţi. A făcut o partidă excelentă. 

le jucăm ca să le câştigăm. Sperăm să ajungem la baraj. Băieţii dacă vor câştiga cele două meciuri încrederea în potenţialul lor va fi imensă”, a mai spus selecţionerul, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed