S-a aflat adevărul despre Nicuşor Stanciu! Dezvăluiri de ultimă oră înaintea meciului. Când ar putea reveni la FCSB

S-a aflat adevărul despre Nicuşor Stanciu! Dezvăluiri de ultimă oră înaintea meciului. Când ar putea reveni la FCSB. Impresarul Giovanni Becali a vorbit despre căpitanul naţionalei României.

Nicuşor Stanciu nu ar spune nu unei reveniri la FCSB. La finalul acestui sezon îi expiră contractul cu Damac.

S-a aflat adevărul despre Nicuşor Stanciu!

Giovanni Becali a vorbit despre revenirea lui Nicuşor Stanciu la FCSB. Agentul FIFA a confirmat declaraţiile oferite de Gigi Becali, conform fanatik.ro. Latifundiarul din Pipera anunţase că îl aşteaptă pe mijlocaşul de 31 de ani încă din această iarnă la campioana României.

Stanciu intră în ultimele 6 luni de contract cu Damac şi poate reveni, după 8 ani, la FCSB. În 2016, Gigi Becali îl vânduse la Anderlecht pentru 9.7 milioane de euro.

„De ce nu? Stanciu este un jucător care, în campionatul nostru, poate să joace și la 35-36 de ani. Nu are o înălțime de nu știu cât, nu are niște pulpe de nu știu ce, dar are o inimă de leu. Are inimă de leu și cunoaște jocul, se bate corp la corp cu urangutani, fundași de o alură că te și sperii de ei”, a declarat Giovanni Becali, conform sursei citate.

În această ediţie din campionatul Arabiei Saudite, Stanciu a reuşit o pasă decisivă în 6 meciuri. Îl are coechipier pe Florin Niţă şi este antrenat de Cosmin Contra.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed