Cea mai frumoasă sportivă din România rupe tăcerea! Cum a trecut peste eşecul de la Jocurile Olimpice 2024. Bernadette Szocs a spus clar / Foto

Cea mai frumoasă sportivă din România rupe tăcerea! S-a aflat cum a trecut peste eşecul de la Jocurile Olimpice 2024. Bernadette Szocs a spus clar. Campioana noastră a mers cu aşteptări mari la Paris, dar nu a reuşit.

Cea mai frumoasă sportivă din România a vorbit despre eşecul pe care la suferit la Paris. Visa la o medalie olimpică, dar nu a reuşit.

Cea mai frumoasă sportivă din România rupe tăcerea!

Cea mai frumoasă sportivă din România se pregăteşte pentru Campionatul European de la Linz. Sportiva română este favorita numărul unu în competiția de simplu. Bernadette Szocs a avut o prestație sub așteptări la Jocurile Olimpice de la Paris. Acolo a fost eliminată în optimi de către Sofia Polcanova la proba de simplu și în sferturi la proba de dublu mixt.

A făcut parte și din echipa României, dar a pierdut în primă fază în fața Indiei. Speră să obțină un rezultat pozitiv la Campionatul European găzduit la Linz. Bernadette a vorbit despre eșecul său de la competiția din Franța, dar și despre pregătirile pentru participarea la turneul din Austria, conform ettu.org.

„Nu am avut nicio pauză după Jocurile Olimpice de la Paris. Doar câteva zile, apoi am plecat la UTT (n.r. Ultimate Table Tennis). Cred că a fost cea mai bună alegere pe care am putut-o să o fac pentru sănătatea mea mintală după Jocurile Olimpice.

Da, am avut un cantonament în România. Băieții și fetele au lucrat împreună. O voi face pas cu pas, meci cu meci. Nu vreau să mă gândesc prea departe pentru că este o călătorie lungă.

Desigur, aș dori să-mi apăr titlul la dublu și cel puțin să-mi mențin locul doi la dublu mixt. Dar să joc în toate cele trei evenimente nu va fi ușor, așa că trebuie să rămân concentrată. Nu vreau să pun mai multă presiune asupra mea, pentru că nu va ajuta”, a declarat Bernadette Szocs, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed