Obiectiv uriaş pentru cea mai frumoasă sportivă din România! Anunţul făcut de Bernadette Szocs. Medalia pe care o ţinteşte / Foto

Obiectiv uriaş pentru cea mai frumoasă sportivă din România! Anunţul făcut de Bernadette Szocs. Medalia pe care o ţinteşte. Jucătoarea noastră se pregăteşte de primul meci de la Campionatul European Individual 2024.

Cea mai frumoasă sportivă din România a spus clar. Vrea o medalie de aur la competiţia care se va disputa în perioada 15 – 20 octombrie, la Linz, în Austria.

Obiectiv uriaş pentru cea mai frumoasă sportivă din România!

Cea mai frumoasă sportivă din România a scris istorie în această competiţie. Are de apărat medalia de aur adjudecată cu 2 ani în urmă, la Munchen. Atunci, alături de Sofia Polcanova, le-a învins în ultimul act pe Andreea Dragoman şi Eliza Samara. De asemenea, cea mai bună jucătoare a Europei are şi un argint, la dublu mixt, alături de Ovidiu Ionescu.

„Sunt bucuroasă, mândră că sunt numărul 1 în Europa, dar când ești lider trebuie să ai mare grijă și e frumos să demonstrezi că acolo îți este locul. Doresc medalii în toate probele, vreau să-mi apăr titlul și să încerc să aduc rezultatele mult dorite.

Sunt în națională de la 14 ani și este un sentiment unic să reprezint România, țara mea, și de fiecare dată îmi place să mi se cânte imnul”, a spus Bernie Szocs, conform frtmromania.ro, chiar înaintea debutului în competiţia din Austria.

Bernadette Szocs va evolua în Austria în competiţia de simplu, în cea de dublu feminin, dar şi în cea de dublu mixt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed