Sportiva celebră care şi-a schimbat viaţa! Decizia luată după ce a fost dată afară din satul olimpic. S-a retras la doar 20 de ani / Foto

În urmă cu două luni, Luana Alonso a fost dată afară din Satul Olimpic, pentru acte de indisciplină! A plecat să viziteze Disneyland fără a anunța și a fost aspru sancționată, având în vedere că nu urma să mai concureze în cadrul niciunei probe.

Tânăra sportivă și-a anunțat retragerea din înot, la scurt timp după ce a ratat calificarea în finala de 100 de metri a probei de fluture. În prezent, frumoasa blondină s-a reprofilat. Deloc surprinzător pentru generația prezentă, Luana Alonso a decis să își deschidă un cont de OnlyFans.

Reprofilare pentru Luana Alonso!

Tânăra plănuiește să înceapă studiile în Statele Unite ale Americii.

„Am luat decizia de a mă retrage şi sunt fericită că ultima mea cursă a fost la Jocurile Olimpice. Voi merge să studiez în Statele Unite şi îmi voi continua cariera în ştiinţe politice. De ce nu, într-o zi voi fi Ministru al Sportului.

Întotdeauna voi avea o pasiune pentru înot, dar nu este ceea ce îmi doresc în viaţă. Vreau să lucrez pentru o companie, am deja planul făcut pentru viaţa mea şi sper că asta se va întâmpla!”, declara Luana Alonso, la Paris.

27 de lire sterline/lună pentru a accesa conținutul: „Favorita voastră!”

Odată cu prezența sa în cadrul Jocurilor Olimpice 2024, Luana a depășit pragul de 1 milion de urmăritori pe Instagram. Toți cei care vor să acceseze conținutul său publicat pe platforma OnlyFans, sunt nevoiți să achite nu mai puțin de 27 de lire sterline lunar, echivalentul a aproximativ 161 de lei.

„Favorita voastră, fosta înotătoare. Promit că nu veţi regreta asta. Ne vom distra mult împreună (în mesaje)!”, a scris Luana Alonso, potrivit dailymail.co.uk.

„Mi-a scris chiar și Neymar!”

La scurt timp după ce a revenit în țara sa natală, blondina a recunoscut faptul că Neymar a contactat-o pe rețelele de socializare.

„Lui Neymar i-a plăcut una dintre postările mele şi apoi mi-a trimis un mesaj. Eu nu l-am văzut atunci. I-am răspuns două săptămâni mai târziu şi am vorbit. E tot ce pot să spun!”, a spus Luana.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed