David Popovici, anunţ incredibil! Ce s-a întâmplat cu premiul de la Ion Țiriac. Nu vrea să se afişeze cu acesta

David Popovici a dezvăluit de ce nu mai conduce mașinile primite cadou de la Ion Țiriac, în urma medaliilor obținute la JO 2024. Înotătorul a dezvăluit că nu vrea să se afişeze în trafic cu aceste.

Ion Țiriac a decis să îi premieze pe toți medaliații olimpici de la Paris cu câte o mașină. Pentru că a obținut două medalii, Popovici s-a ales cu două mașini, pe care însă nu le conduce, deoarece nu vrea să atragă atenția în trafic.

Ce s-a întâmplat cu premiul de la Ion Țiriac?

David Popovici a dezvăluit de ce nu mai conduce mașinile de peste 100.000 de euro primite de la Țiriac. Acestea le-a obținut pentru performanțele de la Jocurile Olimpice de la Paris.
Omul de afaceri a decis să îi premieze pe toți medaliații olimpici de la Paris cu câte o mașină personalizată.

Deși a primit două mașini hybrid, sportivul preferă să conducă tot mașina pe care a avut-o până acum dintr-un motiv incredibil. Dacă ar ieși cu oricare dintre cele două mașini primite cadou de la Țiriac, toate privirile ar fi asupra sa și nu vrea acest gen de atenție.

„Nu pot să o conduc pentru că atrage prea mult atenţia. Aşa că prefer să conduc maşina mea obişnuită. O maşină care se pierde mult mai repede în mulţime”, a precizat înotătorul român, conform Radio Zu.

„Eu conduc un Audi A3, vechi de 10 ani. Mai merg şi cu autobuzul.(…) Mă bucur că acum ocazia să zic că am o maşină complet obişnuită. Un Audi cu 105 cai putere”, a mai precizat Popovici.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed