Costel Gâlcă, aproape de a-şi pierde vedeta! Suma uriaşă primită în schimbul jucătorului. Sorin Cârțu a dat toate detaliile

Sorin Cârțu a dezvăluit că unul dintre jucătorii lui Costel Gâlcă a fost aproape de a pleca de la CSU Craiova. Conform declarațiilor oferite, în schimbul mijlocașului au fost oferite 5.000.000 de euro.

Sorin Cârțu a dezvăluit că Ștefan Baiaram, mijlocașul celor de la CSU Craiova a fost aproape de a pleca în străinătate. Jucătorul antrenat de Costel Gâlcă a fost împiedicat să facă acest pas din cauza accidentărilor.

Sorin Cârțu a dat toate detaliile!

Fostul președinte al celor de la CSU Craiova, a dezvăluit că Ștefan Bairam a fost aproape să facă pasul în străinătate. Conform declarațiilor oferite, mijlocașul a fost aproape să plece în schimbul sumei de 5.000.000 de euro.

Accidentările l-au împiedicat să-și atingă forma dorită și mutarea nu s-a mai concretizat.

„E un jucător capabil de progres. În general când se cumpără un jucător se caută acest lucru. Dacă poate să atingă și alte cote decât cele pe care le are la momentul cumpărării.

Baiaram are capacitate de progres, este un jucător cu calitate, și eu zic că ar trebui să mai urce o treaptă. Să schimbe puțin și anturajul ca echipă, să schimbe echipa cu una cu alte pretenții, alte cerințe, în străinătate…

Nu știu dacă pe plan intern poate cineva. E vorba de ceva milioane, la un moment dat era în vizorul unora dispuși să achite și 5 milioane la vremea respectivă, dar au venit accidentările și a stagnat”, a declarat Sorin Cârțu, pentru iAMsport.ro.

Ștefan Baiaram a criticat gazonul de la Galați

CSU Craiova a terminat la egalitate cu Oțelul Galați, scor 1-1, în partida din etapa a 12-a din Superliga României. Marcatorii partidei au fost Juric, în minutul 5, pentru gălățeni, în timp ce Baiaram a marcat pentru olteni, în minutul 14.

Baiaram a marcat al treilea gol al sezonului, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Lies Houri, iar la finalul partidei iar s-a plâns de starea gazonului.

„Ne pare rău că nu am câștigat, din păcate am obținut doar un punct. Exersez loviturile cu capul la antrenament.

Mitriță îmi centrează, mai mulți, de data asta a făcut-o Houri. Ne-am dorit să câștigăm până la final.

Terenul a fost foarte greu, ni s-au încurcat picioarele. Nu poți juca pe asemenea suprafață. Să nu uităm că am jucat cu Oțelul, sunt neînvinși, au primit un singur gol până să jucăm cu ei.

Am revenit după o perioadă în care nu am jucat, însă mă bucur că am revenit după accidentare.”, a declarat Baiaram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed