Anamaria Prodan nu s-a mai abținut! Ce i-a transmis lui Gigi Becali. În trecut au fost protagoniștii unui scandal uriaș

Anamaria Prodan are doar cuvnte de laudă la adresa lui Gigi Becali, în ciuda faptului că în trecut au fost protagoniștii unui scandal uriaș. Impresara de fotbaliști a numit patronii din Superliga care au impresionat-o.

Anamaria Prodan este de părere că Gigi Becali este unic în România, și este cel mai bun patron de Superliga.

Anamaria Prodan nu s-a mai abținut!

Mai mult de atât, impresara a rămas plăcut surprinsă și de Mihai Rotaru, Neluțu Varga și Dan Șucu, despre care a menționat că o să îl coste, la un moment dat, aceste implicări pe banii lui.

„Astăzi în România îl avem pe Gigi care este unic. E numărul 1! Eu mereu râdeam și spuneam că eu și Gigi suntem cei mai tari în tot ce înseamnă showbiz, în sport, în viață și așa este.

Mai arată-mi unul ca mine și ca Gigi Becali. El este unic. Avem în fotbalul românesc astăzi, față de anii trecuți, niște oameni foarte mișto și de calitate.

Deci, fotbalul românesc, pe lângă faptul că a avut tranziția asta și e firesc pentru că nu am avut infrastructură, are niște oameni minunați.

Unul dintre ei este Mihai Rotaru. Un om care face business. Este un om care gândește fotbalul ca pe un business, ceea ce este minunat.

Uită-te unde este și ce a construit singur. Are toată admirația mea. Nu contează că ne-am certat. Și mai e Varga la CFR Cluj.

Șucu e la un nivel extraordinar, dar va învăța fotbalul ca Gigi, pe banii lui în mulți ani. O să-l coste mult. Angelescu e un copil care a făcut multe”, a declarat, al Fanatik, Anamaria Prodan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed