Imaginile momentului cu Simona Halep! Unde a fost surprinsă românca. Se pregăteşte pentru următorul turneu / Foto

Simona Halep nu își neglijează urmăritorii de pe Instagram, chiar dacă majoritatea timpului îl petrece pe terenul de tenis. Fostul lider mondial luptă din greu să revină printre cei mai buni.

Simona Halep va participa la WTA 250 de la Hong Kong, care are loc în perioada 26 octombrie – 3 noiembrie.

Imaginile momentului cu Simona Halep!

După ce duminică s-a relaxat pe plaja din Dubai, Simona a început săptămâna în forță, cu un antrenament complet pe terenul de tenis, iar acest lucru a fost împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram.

Simo este mereu cu zâmbetul pe buze, și reușește, printre antrenamente, să se întâlnească și cu fanii ei, cu care face mereu poze.

Simona luptă să revină printre cei mai buni, însă, deocamdată mai are mult de tras. În clasametul WTA de luni, reiese că sportiva a înregistrat o urcare de două locuri, fiind pe 876, cu 26 de puncte.

Jaqueline Cristian este a doua româncă care a înregistrat o urcare, de pe 75 pe 73, cu 902 puncte. Gabriela Ruse a coborât şase locuri şi este pe 96, cu 763 puncte. Irina Begu a urcat trei locuri şi este pe 97, cu 728 puncte. Ana Bogdan a urcat nouă locuri şi este pe 111, cu 641 puncte.

În Top 200 se mai află Anca Todoni, care se menţine pe 137, cu 547 puncte. Miriam Bulgaru a urcat de pe locul 177 pe 178, cu 407 puncte.

Lider este în continuare poloneza Iga Swiatek, cu 9.785 de puncte. Pe locul doi se află belarusa Arina Sabalenka, câştigătoare la Wuhan, cu 9.716 puncte. Sportiva americană Coco Gauff a urcat pe locul 3, cu 5.973 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed