Mircea Lucescu s-a enervat în direct! Ce l-a scos din minți pe selecționer. Ziariștii, ținta acestuia

Mircea Lucescu s-a enervat pe jurnaliștii prezenți la conferința premergătoare meciului cu Lituania, din Liga Națiunilor. Întrebările adresate lui Marius Marin l-au deranjat pe selecționer, care nu s-a ferit să își exprime nemulțumirea.

România joacă marți, cu Lituania, al 4-lea meci din Liga Națiunilor. Partida va avea loc la Kaunas, la ora 21:45, și va putea fi urmărit î direct pe Antena 1.

Mircea Lucescu s-a enervat în direct!

Mircea Lucescu a susținut conferința de presă premergătoare meciului alături de Marius Marin, pe care jurnaliști prezenți l-au întrebat despre influența pe care selecționerul o are asupra echipei. Lucru care l-a enervat pe tehnician și a simțit nevoia să preia el cuvântul.

„Nu are niciun rost, ce vreți să vă spună? Doar nu o să spună că sunt antrenor prost. Asta ar fi culmea! Nu, nu trebuie să spună nimic, trebuie să aibă grijă de ei. Nu mai puneți astfel de întrebări că puneți jucătorii în dificultate.

Mă aștept la un meci foarte dificil. Au jucători înalți, puternici, rapizi, poate nu au o calitate tehnică la cel mai înalt nivel, dar sunt fotbaliști care se sacrifică, nu cedează în dueluri individuale. Știu să folosească pase lungi, faze fixe. Pe mine m-a impresionat dăruirea lor, nu pot să remarc pe cineva, cei mai buni joacă în străinătate.

Sunt 4-5-6 fotbaliști care evoluează afară. Echipa adversă ne pune cele mai mari probleme, nu drumul sau vremea. Noi încercăm să fim la cel mai înalt nivel. Ei își joacă ultima șansă să rămână în Liga a 3-a și să nu pice în a Liga a 4-a. Nu vreau să anticipez nimic.

E un obiectiv pe care ni l-am propus pe la început, să batem în fiecare meci. La fiecare partidă trebuie să demonstrăm, să dăm totul. Jocul greșeală așteaptă, indiferent de ce vrem noi să fie. Jucătorii au încă multe lucruri de învățat. Sunt o mulțime de lucruri care trebuie să fie cunoscute.

Noi avem jucători talentați, care pot ajuta echipa să câștige. Eu sunt obligat să dau posibilitatea să joace celor care au demonstrat că pot face față la nivel internațional”, a declarat Lucescu la conferința de presă.

„E normal să comenteze lumea”

„Eu sunt aici pentru rezultate, după o să ne putem gândi și la experiențe. Eu sunt obligat să exploatez la maximum calitățile lor. Urmăresc tot, la fiecare convocare aduc alți 2-3 jucători noi, să văd în ce măsură pot să facă față.

Sper să se califice și cei de la U21 și să facă joncțiunea cu prima echipă. E normal să comenteze lumea, nu se pot lua de jucători, că au demonstrat până acum că prezența lor a adus performanță.

Nu se mai face greșeala asta, se întâmpla pe perioada lui Răzvan Lucescu, când erau aduși fotbaliști pentru anumite interese”, a spus Mircea Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed