Zeljko Kopic a dat lovitura! Jucătorul care a semnat cu Dinamo. Presa din Anglia a reacționat imediat

Fundașul stânga Antonio Luna este noul jucător al lui Zeljko Kopic. Anunțul oficial a fost făcut pe pagina oficială a clubului. Presa din Anglia a reacționat imediat.

Apărătorul a jucat cel mai mult în Spania, adunând 125 de meciuri. La Dinamo a ajuns liber de contract, după despărțirea de Volos, unde a fost căpitan.

Antonio Luna este noul jucător al lui Zeljko Kopic

Antonio Luna (33 de ani) este oficial jucătorul celor de la Dinamo. După ce a făcut vizita medicală, acesta a fost prezentat oficial.
 „Bine ai venit, Antonio Luna!

Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul aplicației oficiale, semnarea fundașului stânga Antonio Luna. Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic la Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum UD Almeria, RCD Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona.

Ultima dată la Volos NFC, în prima divizie a Greciei, Antonio a marcat 5 goluri în 28 de partide. Antonio Luna va îmbrăca tricoul alb-roșu pentru restul sezonului curent, cu posibilitatea de prelungire pe încă un an. Mult succes, Antonio! – comunicat Dinamo București”, au scris dinamoviștii.

Luna și-a petrecut cea mai mare parte a carierei în Spania. Pintre echipele la care a jucat se numără A jucat la Eibar, Levante, Sevilla, Rayo Vallecano, Girona, Aston Villa, Almeria, Cartagena, Mallorca, Spezia și Hellas Verona.

Jucătorul cotat la 300.000 de euro a fost implicat într-un scandal uriaș în Spania ]n 2021. A fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în cazul „sex-tape”.

 Presa din Anglia a reacționat imediat

Luna a fost adus să-l înlocuiască pe Costin Amzăr împrumutat la Al Nassr. Spaniolul a jucat în trecut și în Premier League așa că cei de la birminghamworld.uk au reacționat.

„Jucătorul uitat de la Aston Villa este pe cale să ajungă la o echipă de top, după ce a fost liber de contract timp de 105 zile.

Fostul fundaș al lui Aston Villa, Antonio Luna, a semnat cu o echipă de top, după mai bine de trei luni în care a fost liber de contract. Luna urmează să semneze cu Dinamo, formație din Superliga României.

Fotbalistul de 33 de ani a jucat pentru Aston Villa timp de doi ani, în perioada 2013-2015. El era liber de contract după despărțirea de Volos, echipă din Grecia. Luna a fost titular constant pe parcursul celor două sezoane petrecute în Grecia și a jucat 61 de meciuri, însă nu s-a ajuns la un acord pentru un nou contract, ceea ce a condus către plecarea lui.

Perioada scurtă a lui Luna la Villa nu a fost una tocmai memorabilă deoarece spaniolul a îmbrăcat tricoul englezilor doar de 18 ori. Transferat de la Sevilla pentru aproximativ 2 milioane de euro în iulie 2013, fundașul stânga a înregistrat 18 apariții în primul lui sezon de Premier League.

Dacă Luna va semna cu Dinamo, atunci el se va alătura unei echipe care a suferit doar două eșecuri în primele 12 meciuri din campionat. Dinamo are șanse să câștige titlul pentru prima dată din 2007”, au notat englezii înainte ca transferul la Dinamo să fie oficial.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed