Dennis Man, răsplătit pentru evoluțiile fabuloase. Fanii nu au stat pe gânduri. E cel mai bun jucător de la Parma

Dennis Man i-a cucerit pe italieni cu prestațiile din ultima perioadă. Aflat în cantonamentul echipei naționale, fotbalistul celor de la Parma a primit o veste care bună. 

În actuala stagiune de Serie A, românul este cel mai eficient jucător cu profil ofensiv de la Parma. A marcat 3 goluri și are un assist  în 7 etape.

Dennis Man i-a cucerit pe italieni

Fanii celor de la Parma sunt încântați de prestațiile lui Dennis Man și au decis să-l voteze „jucătorul lunii septembrie”. În luna menționată, internaționalul român a marcat un gol și a dat un assist. De asemenea, a fost și MVP-ul lunii august.

„Voi ați votat în aplicația noastră, iar rezultatul este că Dennis Man e jucătorul lunii septembrie de la Parma”, au transmis oficialii clubului, pe platforma X.

Man traversează o perioadă foarte bună și la echipa națională unde a fost ales „tricolorul lunii”. A fost și omul meciului în partida din Liga Națiunilor cu Cipru. A da un gol și o pasă decisivă.

 „Știam că dacă nu vom înscrie repede, vom întâlni o echipă agresivă care nu ne va lăsa să jucăm. Ne bucurăm că am reușit să înscriem repede două goluri și altfel a fost meciul. Mă simt bine de fiecare dată când reușesc să înscriu pentru echipa națională. Am avut puțin noroc, a rămas mingea la mine în această seară și sper să legăm victoriile. În Lituania va fi un meci greu.

 Eu am reușit să îmi acord singur încredere și vreau să ajut echipa cât pot de mult. (n.r. că este cel mai bun an din cariera lui) Cred că da. Mă simt bine. Am avut continuitate și antrenamentele de zi cu zi își spun cuvântul. (n.r. referitor la faptul că Drăgușin ar trebui să facă cinste) Da, ar trebui să dea o cină la toată echipa mai bine”, a declarat Dennis Man, după Cipru – România 0-3.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed