Zeljko Kopic şi-a decis viitorul! Antrenorul lui Dinamo tocmai a făcut anunţul. S-a aflat înaintea Derby de România

Zeljko Kopic a făcut un anunț despre prelungirea contractului cu Dinamo. Antrenorul a dezvăluit că a purtat discuții cu administratorul special al echipei, Andrei Nicolescu. Totul a fost făcut public înaintea Derby-ului de România.

Zeljko Kopic a preluat-o pe Dinamo la începutul lunii decembrie, după ce Ovidiu Burcă a demisionat. Antrenorul croat i-a salvat pe „câini” de la retrogradare și a vorbit despre prelungirea contractului cu formația alb-roșie.

Zeljko Kopic și-a decis viitorul!

Antrenorul croat care a salvat-o pe Dinamo de la retrogradare, a făcut un anunţ despre prelungirea contractului. În prezent, echipa ocupă un loc de play-off. Acesta a dezvăluit ce a discutat cu administratorul special al echipei, Andrei Nicolescu.
Kopic a declarat că este concentrat doar asupra echipei, ţinând cont că pentru Dinamo urmează derby-ul cu FCSB.

Tehnicianul mai are contract cu formaţia din Ştefan cel Mare până la finalul sezonului.

„Când am venit în decembrie 2023, am venit într-o situație critică. Contractul se prelungea automat încă un sezon, dacă ne salvam de la retrogradare. Lucru care s-a întâmplat.

În iunie-iulie am avut o discuție cu domnul Nicolescu despre acest subiect, apoi nu am mai discutat despre asta. Pentru mine, asta nu e important. Dinamo este un club mai mare decât mine, decât toți ceilalți

În acest sezon, treaba mea este jocul, să facem un sezon foarte bun. Dar, de asemenea, trebuie să avem stabilitate pentru următorul sezon. Știm cât de dificil este să construiești mereu cu jucători noi.

În acest moment, mulți jucători au calitate, pot crește și ajuta echipa să-și îmbunătățească performanțele. Până la vara viitoare, sper ca Dinamo să facă pașii necesari pentru ce urmează.

Nu este momentul să discutăm acum despre acest subiect, deoarece suntem în fața unui meci atât de important, un derby”, a declarat Zeljko Kopic, la emisiunea „Totul pentru Dinamo”.

Dinamo se află pe locul 5 în clasamentul Superligii, cu 18 puncte, după 12 etape.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed