S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi! Omul lui Răzvan Burleanu a spus clar. Ce se întâmplă, de fapt, la echipa naţională

Ianis Hagi a intrat pe gazon în ultimele douăzeci de minute ale partidei România – Cipru, finalizată 3-0, în cadrul UEFA Nations League!

Mijlocașul a dat dovadă de o prestație solidă. Mircea Lucescu l-a convocat, în continuare, pe internaționalul român, chiar dacă acesta s-a confruntat cu probleme majore în cadrul echipei de club. Ianis Hagi a revenit, de curând, la prima echipă a celor de la Rangers, după ce a fost exilat de către antrenorul Philippe Clement.

S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi!

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a fost mulțumit de prestația mijlocașului, de sâmbătă seară.

„(N.r cum ți s-a părut prestația lui Ianis?) A fost extrem de util în joc. A avut mingi, a încercat să țină jocul, a încercat să fie agresiv, a fost foarte inteligent!

Când a putut, a jucat pase, nu a luat mingea după el pentru a acțiune individuală. Ce puteai să faci? Cât a jucat? Vreo 14 minute.

A fost util într-un meci în care rezultatul era deja decis, în care îți conservai puterile pentru Lituania!”, a spus, conform Fanatik, Mihai Stoichiță.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed