Mesajul transmis de Ianis Hagi scoţienilor! S-a aflat după victoria României. Tricolorul nu a ratat nici meciul cu Cipru

România a învins Cipru, 3-0 în grupa a doua din Liga C a UEFA Nations League! Partida s-a disputat pe AEK Arena din Larnaca, acolo unde tricolorii au fost susținuți din plin de către fanii primei reprezentative.

Pentru România, în duelul cu Cipru, au marcat Dennis Man (16), Răzvan Marin (25 – penalty) şi Radu Drăguşin (36).

Tricolorul nu a ratat nici meciul cu Cipru!

În această campanie, România a mai înregistrat alte două victorii, și anume, cu Kosovo în deplasare (3-0) şi Lituania la Bucureşti (3-1).

Pentru elevii lui Mircea Lucescu urmează partida cu Lituania, programată pe data de 15 octombrie, de la ora 21.45.

Unul dintre cei mai apreciați jucători ai naționalei noastre a fost Ianis Hagi. Mijlocașul a fost introdus pe teren în minutul 72.

„Ianis Hagi a avut o evoluție decentă pentru România în meciul din Nations League, împotriva Ciprului. Chiar dacă a fost introdus pe teren în minutul 72. A avut impact asupra jocului și a reușit să marcheze, însă golul a fost anulat pentru offside.

Ianis a avut parte de o revenire tristă la Rangrs, însă rămâne un performer cheie pentru România și evoluția sa arată semne încurajatoare pentru Rangers.

În cele 18 minute s-a implicat în acțiuni imediat, a avut o precizie a paselor de 78%, una dintre acestea fiind considerată ‘pasă cheie’. A câștigat 100% din dueluri și a intervenit chiar și cu un tackling!”, au scris, conform ibroxnews.com, jurnaliștii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed