Marius Șumudică şi-a decis viitorul! Anunţ clar al antrenorului de la Rapid. Criza giuleştenilor este uriaşă

Marius Șumudică a anunțat că nu are de gând să își dea demisia de la Rapid. Chiar dacă giuleştenii trec printr-o criză uriaşă, tehnicianul nu vrea să renunțe. Acesta a anunțat chiar că are un obiectiv personal de a nu demisiona de la nicio echipă.

În urma meciului amical cu FC Voluntari în care Rapid a pierdut cu 1-0, Marius Șumudică a fost criticat de fanii echipei. Cu toate acestea, antrenorul a anunțat că nu își va da demisia și ca va continua să îi pregătească pe giuleșteni.

Marius Șumudică și-a decis viitorul!

Șumudică a anunțat că nu vrea să-și dea demisia de la Rapid. Chiar dacă a fost criticat de unii dintre fanii echipei, acesta a transmis că nu va pleca de la echipă. Tehnicianul a dezvăluit chiar că are un obiectiv personal de a nu demisiona de la nicio echipă.

”Pot să îmi ceară demisia, eu nu voi pleca de la Rapid, ăsta e targetul meu în cariera de antrenor. Niciodată nu o să îmi dau demisia de la nicio echipă!

Referitor la jocul cu Voluntari, pe mine m-a interesat mai mult să facă ei un antrenament bun. Eu i-am încărcat foarte mult săptămâna asta și se vedea că Voluntari are o viteză în plus, probabil ei au pregătit jocul asta.

Eu săptămâna asta am pregătit mai mult partea fizică, cu toate că am avut 10 jucători din academie. Mie mi-au lipsit 5 sau 6 titulari, nu caut scuze, dar asta e adevărul, eu în minutul 55 am făcut schimbări pentru că nu am vrut să ducă mai mult.

Le lipsește jocul (n.r. lui N’Jie și Boupendza), au stat și cu un stres continuu pentru dreptul de joc, ei nu s-au întâlnit cu astfel de situații, își doreau foarte mult să joace și au intrat într-o depresie fotbalistică, pentru că se pregătesc zi de zi și nu pot să joace. Boupendza în momentul de față este pregătit să joace 90 de minute, este un jucător OK. Nu cred că o să fie vreo problemă cu Farul.

N’Jie mai are de lucru, e un jucător de explozie și nu a ajuns încă la nivelul maxim. Nu trebuie să facem înmormântare de la un amical cu FC Voluntari”, a declarat Marius Șumudică, la Fanatik.

Rapid se află pe poziția 12 în clasamentul Superligii, cu numai 13 puncte, după 12 etape.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed