Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu! Jucătorul care nu trebuie să lipsească de la naţională. Mihai Stoica a spus clar

Mircea Lucescu pune la punct ultimele detalii pentru partida de marți cu Lituania. Mihai Stoica a spus clar care jucător nu trebuie să lipsească de la naţională. Președintele de la FCSB și-a exprimat părerea despre portarii primei reprezentative a României.

Sâmbătă, tricolorii lui Mircea Lucescu au înfruntat-o în deplasare, la Larnaca, pe ”AEK Arena”. La finalul celor 90 de minute, tabela de marcaj a indicat 3-0 în favoarea naționalei României.

Presiune uriașă pe Mircea Lucescu!

Marți, prima reprezentativă o va înfrunta, tot în deplasare, pe Lituania. Pentru partida cu Cipru, Lucescu l-a folosit titular în poartă pe Florin Niță. Horațiu Moldovan și Ștefan Târnovanu sunt ceilalți doi goalkeeperi convocați de ”Il Luce” pentru meciul din Nations League.

Mihai Stoica, managerul general FCSB, susține că Târnovanu, face parte din altă categorie față de Moldovan și Niță și că ar trebui titularizat la prima reprezentativă.

”Niţă şi Moldovan sunt asemănători ca profil, talie, reflexe… Târnovanu e altă categorie de portar, pentru că diferenţa de talie dintre Târnovanu şi cei doi e colosală. Vrei un portar cu talie sau vrei un portar de reflexe?

Ții cont de ce a făcut Târnovanu în Europa, nu ţii cont? Te interesează ce ai văzut la antrenamente, ce-ţi propune antrenorul de portari?

Sunt multe necunoscute pentru noi, că nu ştim metodele la care apelează Mircea Lucescu acum. Târnovanu are clauză mare, plecăm toţi dacă pleacă el”, a spus Mihai Stoica, potrivit PrimaSport.

România se va duela cu Lituania, marți, de la ora 21:45.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed