Mircea Lucescu se va enerva grav! Concluzie devastatoare a lui Dumitru Dragomir. Singurii jucători de valoare ai naţionalei

Mircea Lucescu se va enerva când va auzi concluziile devastatoare a lui Dumitru Dragomir. Fostul președinte LPF a spus care sunt singurii jucători de valoare ai naţionalei din punctul său de vedere.

Dumitru Dragomir a tras o concluzie fermă după victoria tricolorilor cu Cipru, scor 3-0. Acesta a evidențiat câțiva jucători din lotul ales de Mircea Lucescu, pe care îi consideră cei mai buni.

Mircea Lucescu se va enerva grav!

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus că România ar fi „echipa ploii” fără Man, Drăguș și Mihăilă. Declarațiile acestuia îl vor supăra cu siguranță pe selecționer.

„Echipa asta, fără Man și Drăguș, e echipa ploii. Și fără Mihăilă. Domn-le, la 3-0 dacă nu exagerez (n.r. Drăguș), n-avea nicio valoare. Dar până la 3-0 de ce nu ați văzut cum a jucat?

El dizlocă toate apărările. Și intră cu Mihăilă și cu Man în combinație, eu vă spun. În momentul când nu-l bagă pe el și dacă, ferească Dumnezeu, nu joacă Man, echipa nu câștigă niciodată.

Mihăilă și înainte fugea, dar n-avea capacitatea de efort pe care o are acum. Viteza o avea. Dar nu avea susținerea de efort.

Poți să ai viteză, dar daca nu-ți susții efortul, gata. Ești mort. Că nu toți au tehnica lui Dobrin sau a lui Balaci sau Hagi. Cu Lucescu mă așteptam să paseze, dar nu mă așteptam să fugă atât.

De exemplu dacă îi iei toate datele ăstea ale fundașului drept, o să vezi că a alergat peste 13.300 de metri ieri. Eu îmi notez că am învățat de la nea Cornel Drăgușin cum se calculează chestia asta.

Mai sunt unul sau doi fotbaliști care au alergat peste 10 kilometri. Asta spune foarte mult. Părerea mea este că și Voluntariul putea să facă un meci egal cu ei (n.r. Cipru) ieri.

Dar au arătat determinare, seriozitate în prima repriză. În a doua, total neserioși”, a spus Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Pentru România urmează partida cu Lituania, care se va disputa marți, de la ora 21:45.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed