Lovitură devastatoare pentru vedeta lui Elias Charalambous! De ce nu prinde un contract în fotbalul mare. Adevărata problemă a jucătorului

Au fost făcute dezvăluiri de ultimă oră despre vedeta lui Elias Charalambous! Un fost jucător de la Steaua a spus care este adevărata problemă a jucătorului și de ce nu prinde un contract în fotbalul mare.

Marius Baciu, fost jucător la Steaua, consideră că Darius Olaru „se vaită prea mult” și că mijlocașul lui Elias Charalambous este tras în jos de comportamentul lui. Cu toate astea, jucătorul continuă să fie unul dintre cei mai importați din fotbalul intern.

Lovitură pentru vedeta lui Elias Charalambous!

Marius Baciu consideră că atitudinea jucătorului are o influență foarte mare asupra evoluției pe teren. Fostul stelist susține că inclusiv reprezentanți ai echipelor din fotbalul mare au fost dați înapoi de aceste aspecte.

Darius Olaru continuă să fie unul dintre cei mai importanți fotbaliști din campionatul intern.  Mijlocașul a bifat 10 goluri în 17 apariții, 7 dintre ele înscrise în cupele europene.
În ciuda evoluțiilor foarte bune, Olaru nu reușește să prindă un transfer afară.

Marius Baciu, fost fundaș al Stelei, are o explicație pentru acest lucru.

„Are o problemă Olaru, zic eu. Părerea mea. O problemă pentru care nu este în fotbalul mare. Problema este că se vaită prea mult. El cade fără motiv. Eu, personal, am însoțit niște scouteri din Franța la două meciuri pentru el. Același lucru s-a întâmplat, am văzut ce s-a întâmplat acolo.

Nu s-a maturizat. Păcat de câte lucruri bune face. Și e un copil pe care-l cunosc de mic și-l iubesc. Dacă și-ar schimba comportamentul ăsta… Eu cred că asta îl trage în jos și de asta nu ajunge la un club de top.

E un jucător agresiv, face bine ambele faze, joacă cu ambele picioare, intră și nu îi e frică de duel, dar apoi se vaită. Are niște lucruri care… pentru a ajunge acolo, nu dau bine”, a afirmat Baciu, în direct la Prima Sport.

A intervenit şi Stoica: „Dacă și-ar schimba comportamentul ăsta, nu ar mai putea să facă ce face astăzi”.

Părerea lui Mihai Stoica despre Darius Olaru

Anterior, oficialul FCSB opinase că Olaru este „cel mai bun optar român la ora actuală”. Mihai Stoica a argumentat astfel:

„Ce face Olaru la momentul ăsta în Europa nu a făcut nimeni în fotbalul românesc de după Revoluție, să decidă meciuri de unul singur la modul ăsta. Nimeni! Și nu o face o dată, ci din nou și din nou și din nou. Ce jucător a mai făcut ce a făcut Olaru în minutul 90 cu LASK Linz? Plus ce a făcut la Salonic.

Face niște chestii formidabile! Plus că se apără ca nimeni altul. Eu vorbesc despre poziția lui, optar-decar”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed