Un fost stelist a spus clar! Echipa lui Elias Charalambous poate da lovitura. Câte puncte mai poate câştiga în Europa League

Un fost stelist a spus clar că echipa lui Elias Charalambous poate da lovitura. Roș-albaștri au avut un start perfect în Europa League și au maximum de puncte, după primele trei etape.

Lukasz Szukala, fostul fundaș al celor de la FCSB, a avut un mesaj pentru jucătorii pregătiți de Elias Charalambous. Acesta este convins că echipa lui Gigi Becali se poate bate de la egal la egal cu granzii Europei.

Echipa lui Elias Charalambous poate da lovitura!

Lukasz Szukala a anunţat că este convins că FCSB le poate răpune şi pe Rangers, Olympiakos şi Manchester United în Europa League. Fostul fundaş de top al echipei lui Gigi Becali a avut un mesaj pentru jucătorii antrenaţi de Charalambous. Le cere să se bată de la egal la egal cu toţi adversarii, chiar dacă la Bucureşti ajung inclusiv starurile lui Manchester United.

Szukala a jucat în două dintre meciurile emblematice ale roş-albaştrilor. În 2013, pe Arena Naţională, FCSB le învingea pe Chelsea (1-0) şi pe Ajax (2-0).

„(Reporter: Cum era când întâlneai Ajax sau Chelsea?) E deja departe. În 2013 şi 2014… da, era un sentiment frumos. Noi atunci am avut echipa cu care nu ne era frică de nimeni. Nu eram aroganţi, dar am avut o echipă foarte puternică din toate punctele de vedere şi atunci era o plăcere să ai oportunitatea de a juca împotriva echipelor puternice cum erau Chelsea şi Ajax. Pentru noi era o oportunitate, nu era frică. S-a văzut şi pe teren că eram pregătiţi pentru treaba asta„, a declarat Lukasz Szukala pentru as.ro.

Lukasz Szukala s-a retras în 2019. În palmaresul său a avut 17 selecții la naționala Poloniei și a fost triplu campion al României cu FCSB. Fostul jucător le-a transmis un mesaj roș-albaștrilor.

„(Reporter: Ce le transmiţi jucătorilor de la FCSB?) Să aibă încredere în ei, nu contează cine vine, aveţi încredere! Toată ţara… hai să zicem aproape toată ţara e în spatele vostru când jucaţi cu Mancester United. Sunt convins, majoritatea românilor sunt cu voi. Aveţi încredere… dar nu încredere să fiţi aroganţi. Aveţi încredere în ce ştiţi voi. Nu sunteţi degeaba acolo, sunteţi acolo pentru că aţi reuşit ceva şi aţi muncit. Jucaţi de la egal la egal. Să nu vă fie frică, chiar şi dacă sunteţi tineri.

Luaţi aceste meciuri ca o oportunitate. Orice oportunitate este foarte importantă în viaţa asta. Luaţi asta ca o oportunitate, să reuşiţi sau să câştigaţi ceva frumos„, a fost mesajul lui Szukala pentru jucătorii FCSB-ului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed