‘E o catastrofă absolută’. Gică Hagi, umilit în direct. Radu Banciu l-a distrus pe antrenorul Farului

‘E o catastrofă absolută’. Gică Hagi, umilit în direct. Radu Banciu l-a distrus pe antrenorul Farului. Jurnalistul a făcut praf pur şi simplu cariera de antrenor a fostului decar al echipei naţionale.

Gică Hagi a fost ridiculizat pur şi simplu de către Radu Banciu. Antrenorul nu a scăpat de cuvintele grele ale jurnalistului.

Gică Hagi, umilit în direct

Gică Hagi este contestat dur de către Radu Banciu. Mai exact, jurnalistul pune la îndoială cariera de antrenor a acestuia. Majoritatea jucătorilor crescuţi la academia sa nu s-au impus în străinătate şi au revenit în Superliga.

”Hagi, ca fotbalist (n.r. a fost mare), dar în rest… Era bine dacă s-ar fi încheiat cariera lui cumva și nu îl mai vedeam niciodată. Să fi ieșit complet, îți dai seama ce mit ar fi avut Hagi? Să nu îl fi auzit niciodată vorbind, doar jucând, pur și simplu, de câte ori deschide gura, să cadă sunetul.

Ar fi fost sublim. Acum, auzindu-l și nemaiavând imaginile… țin minte și acum cu Țara Galilor, când le-am dat 5 într-o repriză. Și la Mondialul din ’94 a fost cel mai bun jucător… ce a ajuns acum… catastrofă absolută! Și ca antrenor e slab, dar ca om e o dezamăgire totală”, a declarat Radu Banciu, la podcastul iAM Ștucan.

Farul nu o duce bine deloc în actuala ediţie de Superliga. Se află în spate şi ar putea rata play-off-ul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed