Ion Ţiriac face revoluţie în România! Planul uriaş al celui mai bogat român. Anunţul la care nimeni nu se aştepta

Ion Ţiriac face revoluţie în România! Planul uriaş al celui mai bogat român. Anunţul la care nimeni nu se aştepta. Fostul mare jucător de tenis a luat o decizie după ce i-a fost refuzat proiectul de 100 de milioane de euro pe care omul de afaceri îl avea în Braşov.

Ion Ţiriac voia să construiască de la zero un patinoar. Politicienii din Braşov s-au opus. Nu i-au oferit un teren pe care să construiască baza sportivă care ar fi avut şi o sala de judo şi 3 culoare de scrimă. La finalul lucrărilor, totul ar fi urmat să fie cedat gratis autorităţilor din Braşov.

Ion Ţiriac face revoluţie în România!

Ion Ţiriac nu se lasă. A decis să înceapă o investiţie importantă într-un alt oraş din România. Este vorba despre Bacău. Are de gând să pună bazele unui club sportiv, sau să construiască o şcoală sau o grădiniţă.

Ţiriac şi-a trimis oamenii de la fundaţia care îi poartă numele în oraşul din Moldova. A rămas uluit când a aflat cât a durat drumul dintre Bucureşti şi Bacău. „Dacă ieri au fost 6 oameni de aici până la Bacău… nici nu ştiam dacă e posibil încă, în 2024, să faci 9 ore cu maşina pe zi numai ca să te duci acolo. Ca să vedem dacă putem să facem o şcoală, sau un club, sau o grădiniţă, sau ce o fi… că e o proprietate acolo pe care o tândălim de 40 de ani şi nu ştim ce facem cu ea. Dar sunt, toate treburile astea sunt şi să sperăm, cu toate promisiunile pe care le avem, că pe viitor va fi mult mai simplu.

Pe mine nu mă mai prindeţi vreodată să spun fac aia, sau fac aia. Pentru că nu depinde de mine. Atunci, dacă nu depinde de mine şi cineva nu îşi ţine cuvântul, cad eu rău cu voi: ‘Ia uite, bă, ce a zis Ţiriac că face sală de 15.000 de locuri’. Da, da şi o făceam nu cu 300 de milioane, dar undeva la 100 de milioane era. De ce vorbim aici?„, a declarat Ion Ţiriac.

Fostul jucător de tenis are o avere estimată, de Forbes, la 2.1 miliarde de dolari. Conform presei de specialitate este cel mai bogat român în 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed