Anunţul momentului despre Radu Drăguşin! Ce au spus englezii despre tricolor. Tocmai a marcat primul gol pentru naţională

Radu Drăguşin a înscris primul său gol la echipa națională, iar acest lucru a ajuns la inimile englezilor. Oficialii de la Tottenham l-au onorat pe tricolor printr-un articol dedicat în întregime lui.

Cipru nu a avut drept de apel în partida cu tricolorii lui Mircea Lucescu. România s-a impus categoric cu scorul de 3-0 și și-a păstrat onorabil statutul de lider al Grupei 2 din Liga C valorică.

Anunţul momentului despre Radu Drăguşin!

Radu Drăgușin a fost cel care a înscris golul de 3-0, printr-o pasă oferită de Dennis Man, în miutul 36.

”Radu Drăgușin a marcat primul lui gol pe scena internațională, ajutând-o pe România să câștige cu 3-0 în fața Ciprului, sâmbătă seară.

Titular încă o dată pentru națiunea sa, în timpul unei călătorii peste Marea Mediterană, Radu a reușit al treilea și ultimul gol al serii, în minutul 36, cu care și-a ajutat colegii să continue începutul perfect din Liga Națiunilor.

Dennis Man și Răzvan Marin au punctat primii pe AEK Arena din Larnaca, înainte ca Radu să spargă gheața la nivel internațional. România a înregistrat a treia victorie din tot atâtea meciuri și are un avans de trei puncte în fruntea Grupei 2 din Liga C valorică.

Fundașul nostru central a jucat 83 de minute, înainte de a fi înlocuit. A fost a 24-a sa selecție. Următoarea călătorie pentru Radu este una în Lituania, marți, 15 octombrie, de la ora 19:45 (n.r. – ora Angliei)”, a scris Tottenham despre Radu Drăgușin.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed