Alertă în Superliga! Căpitanul echipei a anunţat dezastrul. Probleme financiare uriaşe pentru formaţia care se bate la play-off

Alertă în Superliga! Căpitanul echipei a anunţat dezastrul. Probleme financiare uriaşe pentru formaţia care se bate la play-off. Cei de la Petrolul tocmai au sărbătorit centenarul, dar au dificultăţi financiare uriaşe.

Probleme mari pentru echipa din Superliga care şi-a sărbătorit centenarul. Căpitanul echipei trage un semnal de alarmă.

Alertă în Superliga!

Este dezastru la Petrolul. Cel puţin asta susţine căpitanul echipei, Valentin Ţicu. Lupii galbeni au avut amical pe stadionul Ilie Oană, la sărbătoarea de centenar. Au jucat cu olandezii de la Vitesse Arnhem, meci încheiat la egalitate, scor 1-1.

În ciuda acestei aniversări și a bucuriei din jurul acestui moment, Valentin Țicu, căpitanul accidentat al Petrolului, nu a putut trece peste problemele financiare cu care se confruntă în prezent echipa sa. După ce acționarii turci au plecat, echipa din Superliga a acumulat datorii de aproximativ trei milioane de euro.

Valentin Țicu a deplâns situația în care se află Petrolul și a spus că viitorul clubului este și va fi unul incert. Asta dacă oamenii care simpatizează această echipă nu vor veni cu sprijin financiar.

De asemenea, fundașul stânga, care în acest moment este accidentat, a dezvăluit importanța pe care o are echipa Petrolul în viața sa. „Dacă stau și calculez, mi-am petrecut mai mult timp la Petrolul decât la propria mea casă, deci Petrolul e casa mea. Din păcate, nu putem vorbi de un viitor la acest club. Știm cu ce probleme se confruntă.

Oamenii din Ploiești care iubesc această echipă nu vin să o ajute și suntem în continuare singuri. M-aș bucura să ne putem gândi la un viitor sănătos și să ne putem dezvolta cu toții”, a spus Țicu, în fața jurnaliștilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed