Novak Djokovic s-a împiedicat de liderul ATP în drumul spre un nou record incredibil. Jannik Sinner, campion la Shanghai. Reacția fabuloasă a sârbului / Video

Novak Djokovic s-a împiedicat de liderul ATP în drumul spre un nou record incredibil. Jannik Sinner este noul campion de la Shanghai. Italianul l-a învins în finală pe sârb, în două seturi, 7-6 (7/4), 6-3.

Sârbul a fost la un pas de a stabili un nou record istoric. În cazul în care ar fi câștigat ar fi fost al 100-lea trofeu ATP al carierei. La finalul partidei, acesta a avut o reacție fabuloasă. A discutat cu Roger Federer aflat în tribune.

Novak Djokovic s-a împiedicat de liderul mondial

Jannik Sinner s-a impus în finala turneul ATP Masters 1.000 din China, dotat cu premii totale de 8.995.555 de dolari. Liderul ATP a avut nevoie de o oră şi 37 de minute pentru a câștiga titlul.

Cei doi tenismeni s-au mai întâlnit de opt ori în circuitul ATP, iar acum scorul este egal, 4-4. Italianul a câștigat ambele dueluri din acest (Australian Open, Shanghai).

Chiar dacă este implicat într-un scandal uriaș după ce a fost depistat dopat, italianul pare imperturbabil. De partea cealaltă, Novak Djokovic nu s-a regăsit. Nu a reușit nicio minge de break.

„Felicitări lui Jannik. A fost mult prea bun azi, prea puternic, prea rapid. Are un an incredibil. Felicitări și echipei lui, bravo băieți. Îi cunosc pe câțiva de acolo, îmi sunt fețe cunoscute (n.r. râzând). Este o echipă grozavă”, a declarat Novak Djokovic la final.

De la meci nu au lipsit Roger Federer, Carlos Alcaraz și Juan Carlos Ferrero.

„De asemenea, este plăcut să-l văd pe Roger. Nu sunt obișnuit să te văd în tribune. Mi-aș dori să fii aici, pe teren, jucând cu noi. Probabil că este prima dată când joc în fața ta, e minunat. Îi mulțumesc și lui Carlos Alcaraz, lui Juan Carlos la fel. Vă mulțumesc că ați venit și că ați fost parte din acest meci”, a adăugat Djokovic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed