Atmosferă fabuloasă în tabăra tricolorilor. Jucătorii lui Mircea Lucescu, în ipostaze inedite după victoria cu Cipru. Imaginile momentului / Foto

Atmosferă fabuloasă în tabăra tricolorilor. După ce naționala României a învins Cipru, 3-0, în al treilea meci din Liga Națiunilor, fotbaliștii lui Mircea Lucescu au avut parte și de momente inedite.

Pentru tricolori urmează meciul cu Lituania. Partida din deplasare este programată, marți, de la ora 21.45.

Cum se recuperează jucătorii lui Mircea Lucescu după victoria cu Cipru

Jucătorii naţionalei s-au refăcut în Marea Mediterană şi în bazinul cu apă rece după meciul cu Cipru. Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a FRF.

Din acestea se vedee că toți se distrează de minune fiind cu zâmbetul pe buze.

„Refacere în Marea Mediterană și în bazinul cu apă rece pentru titularii din meciul cu Cipru 💪🇷🇴”, este mesajul care însoțește imaginile.

România are trei victorii și e liderul grupei în UEFA Nations League. Locul secund este ocupat de Kovovo (6p). Urmează Cipru (3p) și Lituania (0p).

”Sunt fericit și obosit. Tensiunea a fost destul de mare. Am intâlnit o echipă care a luptat în dueluri. Avem o armă în plus, capacitatea de a recupera rapid mingea. Avem un anumit comportament în teren. Jucătorii noștri tehnici au nevoie de un joc bazat pe calitățiel lor.

Ne-am antrenat să ținem mingea la noi. 3-0 la pauză nu a fost întâmplător. E greu să vorbești de unul sau de altul.

Fiecare și-a dat silința să facă un meci foarte bun. Vom vedea ce va fi. Hai, să ne bucurăm de meciul ăsta și de victorie”, a spus Mircea Lucescu, la flash-interviu, după meciul cu Cipru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed