Gigi Becali își pierde vedeta?! Oferte importante pentru jucătorul lui Elias Charalambous. E dorit în Premier League

Gigi Becali a putea să-și piardă unul dintre cei mai importanți jucători. Potrivit presei din Anglia, mai multe cluburi din Premier League ar fi cu ochii pe Joyskim Dawa.

Camerunezul a ajuns la FCSB în anul 2022, după ce Gigi Becali le-a plătit celor de la FC Botoșani 350.000 de euro.

Echipele din Premier League. cu ochii pe jucătorul lui Gigi Becali

Leeds United, Everton și Fulham se pare că îl urmăresc pe Joyskim Dawa. Englezii l-au considerat pee fundașul cotat la 4 milioane de lire sterline cel mai bun jucător în meciul PAOK – FCSB 0-1, din Europa League. 

„Leeds United, Everton și Fulham se numără printre cluburile care îl monitorizează pe fundașul central al Stelei București, Joyskim Dawa.

Tânărul de 28 de ani este descris ca un fotbalist care s-a afirmat mai târziu. A impresionat în Europa League în acest sezon. Și-a ajutat echipa să câștige ambele două meciuri de deschidere din competiție.

În timp ce Dawa și-a petrecut maree parte a carierei jucând în Ucraina, Letonia și România, a fost selecționat de nouă ori de Camerun. Acum visează să facă saltul în Premier League.

Scouterii de la mai multe cluburi din Anglia, dar și de la alte echipe din Europa sunt cu ochii pe el considerându-l omul meciului în victoria, 1-0 cu PAOK”, titrează cei de la The Mirror.

Jurnaliștii englezi se așteaptă ca o mișcare să fie făcută în această iarnă. Cei de la Fulham ar fi luat deja legătura cu agentul jucătorului

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed