Vestea momentului pentru Mircea Lucescu! Decizia luată înaintea meciului. Dispută decisivă pentru tricolori în Liga Naţiunilor

Vestea momentului pentru Mircea Lucescu! Decizia luată înaintea meciului. Dispută decisivă pentru tricolori în Liga Naţiunilor. Cei de la UEFA tocmai au făcut publică brigada care va conduce următoarea partidă a României.

Tricolorii lui Mircea Lucescu au un parcurs perfect în Liga Naţiunilor. Au obţinut 3 victorii în primele trei partide.

Vestea momentului pentru Mircea Lucescu!

Pentru naţionala lui Mircea Lucescu urmează a treia partidă din Liga Naţiunilor, contra celor din Lituania. Cei de la UEFA au făcut publică brigada care va conduce meciul de la Kaunas.
Scoţianul Nicholas Walsh va conduce meciul României cu Lituania, care va avea loc, marţi, de la ora 21.45, în Liga Naţiunilor.

Walsh va fi ajutat la cele două linii de Graeme Stewart şi Calum Spence. Rezervă va fi Christopher Graham, iar în camera VAR se vor afla John Beaton şi Ross Hardie. Partida se va disputa la Kaunas.

În primele trei partide din Liga Naţiunilor, tricolorii s-au impus cu 3-0 în Kosovvo şi Cipru şi au învins acasă Lituania, cu scorul de 3-1. Dacă vor învinge şi în Lituania vor lua o opţiune serioasă în privinţa câştigării grupei. Dacă termină grupa pe primul loc, România va promova în liga a doua.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed