Mircea Lucescu, precaut după victoria cu Cipru. Se gândește doar la meciul cu Lituania. Cu ce probleme se va confrunta

Mircea Lucescu a rămas cu picioarele pe pământ după victoria cu Cipru, 3-0, din Liga Națiunilor. Se gândește deja la meciul cu Lituania, care se joacă pe 15 octombrie, de la ora 21.45.

Selecționerul a vorbit despre problemele cu care se va confrunta la următoarea partidă a tricolorilor.

Mircea Lucescu, precaut după meciul cu Cipru

Selecționerul României își face griji înaintea următorului meci. Diferența de temperatură dintre Cipru și Lituania ar putea să le pună probleme jucătorilor.

În plus, nu se va baza nici pe Bancu, suspendat cu Lituania.

„O foarte bună primă repriză. 3-0 nu reflectă rezultatul, am mai avut 2-3 ocazii mari de gol. Extraordinar de deciși jucătorii în dueluri 1 la 1, am controlat jocul pentru că am recuperat sus mingea. Am impus un stil care se apropie de ceea ce propuneam noi în trecut, acela al jocului prin pase.

Victoria este victorie, urmează un alt meci, și el dificil. Trecem de la 30 de grade la 7 grade, problema se pune cum îi recuperăm pe jucători. Terenul a fost moale, cu nisip și mușchi, acolo va fi un teren greu. Îmi pare rău că l-am pierdut pe Bancu, ne-ar fi fost foarte util. Ceilalți sunt pregătiți pentru meci, mă bucur că am câștigat al treilea meci la rând. Avem jucător talentați, cu nivel tehnic ridicat.

Următorul meci este extrem de important, poate fi un meci ce ne poate asigura calificarea. Bine că am marcat, și Drăgușin a marcat. Dar gata, avem alt meci peste 3 zile”, a declarat Mircea Lucescu, la Prima TV.

Nicușor Bancu a primit cartonașul galben în minutul 41 și va fi suspendat pentru meciul cu Lituania. Fotbalistul a fost schimbat cu Alex Chipciu în minutul 63.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed