Italienii nu au ratat momentul. Elogii la adresa lui Dennis Man după golul marcat în meciul cu Cipru. Cum a fost numit tricolorul

Italienii nu au ratat momentul și l-au lăudat pe Dennis Man după meciul câștigat de România, scor 3-0, cu Cipru, în Liga Națiunilor.

Atacantul celor de la Parma a deschis scorul, apoi a dat o pasă perfectă la golul de 3-0 marcat de Radu Drăgușin.

Italienii, elogii la adresa lui Dennis Man

Presa din Italia a reacționat după meciul tricolorilor de la Larnaca. Jurnaliștii spun că atacantul a strălucit pe teren, cuvintele folosite  fiind ”marele protagonist al României”, sau ”starul Parmei”.

”E totul ușor pentru România, care continue să domine Grupa 2, Liga C din Liga Națiunilor, și a obținut o victorie clară în Cipru. Marele protagonist al României a fost starul Parmei, Dennis Man. A deschis scorul și a dat pasa de gol la reușita de 3-0 a lui Radu Drăgușin, fostul jucătorul de la Genoa. Între ele, golul de 2-0 a fost marcat de Răzvan Marin, de la Cagliari, din penalty”, au notat italienii de la Parma Live.

Ce a declarat tricolorul după meciul cu Cipru

„Mă simt bine de fiecare dată când reuşesc să înscriu pentru echipa naţională. În această seară am avut şi puţin noroc, pentru că a rămas mingea la mine. Este bine când câştigăm. Suntem fericiţi că am luate cele trei puncte.

Ştiam că nu va fi un meci uşor. Dar am marcat două goluri repede şi totul s-a întors în favoarea noastră. Muncesc zi de zi, antrenament după antrenament. Dau totul pe teren şi dacă faci asta este normal să ţi se şi întoarcă ceva. Vrem să continuăm pe drumul pe care l-am început, încercăm să facem tot ce ne cere mister la antrenamente şi sper că suntem pe un drum bun.

Îmi place să iau lucrurile meci cu meci. Avem încredere, suntem o echipă unită. Suporterii sunt alături de noi oriunde mergem si le mulţumim. Iar victoria asta este şi pentru ei. Cu siguranţa în Lituania vom întâlni o echipă agresivă, mai agresivă decât ce am întâlnit azi, dar totul depinde de noi”, a spus Man.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed