Suporterii români, furioși după meciul cu Cipru. Ce s-a întâmplat la hotelul tricolorilor. Nicolae Stanciu a calmat spiritele

Suporterii români au fost furioși după meciul cu Cipru, câștigat de tricolori 3-0. Mai mulți fani s-au adunat în fața hotelului unde au fost cazați jucătorii lui Mircea Lucescu pentru a sărbători. Atitudinea acestora i-a nemulțumit însă. În final, Nicolae Stanciu a calmat spiritele.

România a câștigat fără probleme al treilea meci din Liga Națiunilor și este pe primul loc în grupă. Golurile au fost marcate de Dennis Man (16′), Răzvan Marin (25′ – penalty) şi Radu Drăguşin (36′).

Suporterii români, furioși după meciul cu Cipru

Suporterii români au fost prezenți în număr mare laa Larnaca pentu a-i susține pe tricolori. La finalul meciului, mai mulți fani au mers la hotelul unde erau cazați jucătorii lui Mircea Lucescu. Au cântat, au aplaudat, dar fotbaliștii nu s-au oprit pentru autografe și poze, iar fanii s-au enervat. Unii au început chiar să huiduie.

Nicolae Stanciu a ieșit din hotel după un timp pentru a sta de vorbă cu ei, iar lucrurile s-au calmat.

„Un selfie plin de iubire! Căpitanul Stanciu și o parte din #ZidulGalben! ❤️🇷🇴 Vă mulțumim din suflet pentru susținerea voastră, ați fost de poveste!”, este mesajul care a însoțit fotografia fotbalistului alături de fani.

Nicolae Stanciu: „E prima dată în opt ani, de când sunt la națională, când avem 6000 de fani în deplasare”

Stanciu le-a mulțumit românilor prezenți la meciul cu Cipru. 

”Ne-am simțit extraordinar de bine, le-am spus băieților înainte de meci că e prima dată în opt ani, de când sunt la națională, când avem 6000 de fani în deplasare. Ne-au făcut fericiți, ne-au ajutat să ne îndeplinim primul obiectiv din aceste meciuri.

Noi suntem aici să ne antrenăm bine, este devreme să vorbim de calificări, mai avem 3 meciuri în Liga Națiunilor, în decembrie este tragerea la sorți.

Suntem încrezători, dar am rămas la fel de umili, chiar dacă am făcut o performanță uriașă în această vară pentru fotbalul românesc. Este loc de îmbunătățiri, aceste meciuri ne ajută să ne ridicăm nivelul”, a spus Nicolae Stanciu.

România este lider în grupă, cu 9 puncte, urmată de Kosovo, 6 puncte, Cipru, 3 puncte, Lituania, 0 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed