Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! Laude la scenă deschisă la adresa tricolorului. Ce l-a impresionat pe oficialul celor de la FCSB

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă pentru Răzvan Marin după meciul cu Cipru. Oficialul campioanei a explicat ce l-a impresionat.

Românii au făcut spectacol în cel de-al treilea meci din Liga Națiunilor. Au câștigat, 3-0, și au maximum de puncte în Grupa C2.

Mihai Stoica, impresionat de Răzvan Marin

Oficialul celor de la FCSB spune că este impresionat de precizia pe care o are Răzvan Marin la executarea loviturilor de pedeapsă. În minutul 25, fotbalistul celor de la Cagliari a marcat de la punctul cu VAR. A fost al treilea penalty marcat de Marin în ultimele trei partide.

Mihai Stoica a reacționat printr-o postare pe Facebook.

„Nu țin minte fotbalist să execute penalty mai sigur și mai spectaculos decât Răzvan Marin. Nici Shearer”.

Alan Shearer a marcat 56 de goluri din penalty în Premier League, din 67 de încercări. Internaționalul român a marcat de 12 ori și a ratat doar două astfel de lovituri.

„Ne-am făcut meciul ușor, am dat 3 goluri în prima repriză iar în a doua am mai scăzut. Au pus ușor controlul pe joc. Am fost fericit pentru cele 3 puncte, chiar le ziceam băieților că devin golgeter dacă mai obțin multe penalty-uri. Eu îmi mențin concentrarea, analizez portarii, mă bucur că marchez. Poate va veni și un moment în care voi rata. Cel mai important e că îmi ajut echipa să câștige. Mergem în Lituania să luăm alte 3 puncte. Dacă vom câștiga, în proporție de 90% terminăm pe primul loc.

Cred că maturitatea ne-a făcut să ajungem în acest punct, experiența acumulată de-a lungul timpului. Nu cred că s-a mai întâmplat de mult să câștigăm 3 meciuri la rând, chiar dacă nu sunt cele mai puternice adversare, dar pentru moralul nostru contează.

Din păcate, soția și fetița nu au putut să vină, dar mă bucur că au venit restul. Îmi doresc să îi răsplătesc cât mai bine”, a declarat Răzvan Marin, la Prima TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed