Anunţul făcut de englezi despre Radu Drăguşin! Ce au scris după golul înscris de fundaș. E prima reușită la echipa naţională

Jurnaliștii englezi au reacționat imediat după ce Radu Drăguşin a marcat primul său gol pentru naționala României.

Tricolorii au învins Cipru cu scorul de 3-0 în Grupa 2 din Liga C a Nations League și sunt pe primul loc în grupă. Celelalte goluri ale românilor au fost marcate de Dennis Man și Răzvan Marin.

Ce au scris englezii după golul înscris fundașul lui Tottenham

Jurnaliștii din Marea Britanie au reacționat rapid după ce jucătorul lui Tottenham a înscris primul gol pentru echipa națională. Cei de la Hotspur HQ cred că fundașul ar putea acum să joace mai multe minute pentru echipa sa de club.

”A fost un start de vis de meci pentru echipa lui Drăgușin, iar România a avut un avantaj de două goluri imediat după jumătatea primei reprize. 11 minute mai târziu, Drăgușin a contribuit și el la avantajul României cu un gol înscris cu capul, prima sa reușită la echipa națională. (…)

Este destul de sigur să spune că asta este exact de ce avea nevoie fundașul de 22 de ani, după coșmarul trăit împotriva lui Qarabag în Europa League. Este minunat să îl vedem așa și, fără niciun dubiu, va fi din nou nevoie de el în anumite momente în acest sezon. Poate chiar la meciul împotriva lui West Ham, având în vedere că Romero va juca miercuri cu naționala Argentinei”, au scris britanicii de la Hotspur HQ.

Radu Drăguşin: ”Am așteptat acest gol de când am venit la națională!”

 ”Nu sunt cel mai important, echipa e pe primul loc. Am reprezentat România în cel mai bun fel și ne bucurăm că îi facem pe români mândri. Cu siguranță, e un sentiment frumos. Am așteptat acest gol de când am venit. La Genoa și mai înainte, obișnuiam să marchez, a venit și acum.

Trebuie să continuăm pe acest drum. Avem lucruri de corectat, dar cred că am făcut un meci foarte bun. Cum am jucat azi, așa vom juca și în Lituania.  

Golul îl dedic iubitei mele, familiei mele. Sunt cei mai importanți oameni din viața mea. Nu contează dacă lucrurile nu merg bine. Ei sunt mereu acolo pentru mine”, a spus Drăgușin  la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed