Atac dur la adresa tricolorilor. Un fost component al Generației de Aur, avertisment pentru jucătorii lui Mircea Lucescu: ‘Am cam uitat cine suntem’

Un fost jucător din Generația de Aur a ținut să-i avertizeze pe jucătorii lui Mircea Lucescu după ce naționala României a învins Cipru, scor 3-0, în Liga Națiunilor. 

Basarab Panduru a fost nemulțumit de ceea ce a văzut pe teren și spune că cei mai mulți jucători sunt individualiști.

Basarab Panduru, critici la adresa jucătorilor lui Mircea Lucescu

Fostul mijlocaș spune că România este peste nivelul gupei C din Liga Națiunilor. Totuși ceea ce a văzut în teren la meciul cu Cipru l-a deranjat. Basarab Panduru spune că jucătorii ar trebui să-și schimbe atitudinea. Deși România s-a impus, 3-0, fostul internațional consideră că românii nu trebuie să facă o mare sărbătoare din această victorie.

„Așteptam să văd ce surprize au pregătit ciprioții. Supriza a fost că nu s-au prezentat la meci. În primele 15 minute au jucat și ei, dar apoi am văzut un joc foarte bun al nostru și nu au mai avut nicio șansă.

În repriza a doua unii au încercat să marcheze și nu au respectat anumite lucruri puse la punct de antrenor. Suntem din altă ligă, nu putem să jucăm cu Cipru, Kosovo și Lituania, suntem mai buni.

Să spunem că am fost relaxați în repriza a doua, am uitat cine suntem, am văzut 3-0 și am vrut să o luăm pe cont propriu, să marcăm noi. Rezervele au intrat în ritmul acesta și nu au făcut nimic. Nu mi-a plăcut repriza a doua, probabil că Mircea Lucescu va avea un mesaje. Indiferent cu cine jucăm, trebuie să fim serioși”, a mai declarat Basarab Panduru la Prima TV.

Naționala României este pe primul loc în grupă, cu 9 puncte. Este urmată de Kosovo, cu 6 puncte, Cipru cu 3 și Lituania cu 0 puncte.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed