Nicuşor Stanciu a dat verdictul! Dezvăluiri după victoria cu Cipru: ‘Gândul nostru e la Mondial’ + Sună adunarea pentru meciul cu Lituania

Nicuşor Stanciu a dat verdictul! Dezvăluiri după victoria cu Cipru. Naţionala lui Mircea Lucescu merge ceas în Liga Naţiunilor. A învins Cipru cu scorul de 3-0 şi are 9 puncte după trei meciuri.

Căpitanul Nicuşor Stanciu este extrem de mulţumit de evoluţia naţionalei şi spune că vrea să îi facă viaţaa grea lui Mircea Lucescu.

Nicuşor Stanciu a dat verdictul!

„S-a simţit extraordinar de bine. Le-am spus băieţilor în vestiar. Le-am spus că avem 6000 de români în deplasare. Le mulţumesc că au venit, ne-am simţit ca acasă. Ne-am îndeplinit primul obiectiv şi aşteptăm meciul cu Lituania. Nu comentează nimnei deciziile lui Mister. Vrem să îi facem viaţa grea, să fim competitivi în cantonamente”, a spus Nicuşor Stanciu, la finalul meciului.

Nicuşor Stanciu vrea un parcurs fără greşeală în Liga Naţiunilor. Apoi, se gândeşte şi la preliminariile pentru Cupa Mondială 2026. „E devreme să vorbim de Mondiale. Mai sunt 3 meciuri, apoi tragerea la sorţi. Suntem încrezători şi am rămas umili chiar dacă am reuşit să facem o performanţă uriaşă laa EURO. Este loc de îmbunătăţiri. Ne ridicăm nivelul cât mai mult. Gândul nostru e la Mondial. Suntem în urna a doua pentru tragere şi vom vedea în ce grupă vom fi. energia noastră e cu gândul la calificările pentru Mondiale”, a mai spus Stanciu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed