Radu Drăguşin s-a dezlănţuit! Mesajul Dragonului după primul gol la echipa naţională: ‘Ne-am simţit ca acasă’ + Adevăratul obiectiv al tricolorilor

Radu Drăguşin s-a dezlănţuit! Mesajul Dragonului după primul gol la echipa naţională. România s-a distrat în deplasarea din Cipru. S-a impus la scor de neprezentare, 3-0, şi e prima în Liga Naţiunilor.

Radu Drăguşin e mulţumit că a reuşit să spargă gheaţa la echipa naţională. Nu vrea să se oprească aici. Visează să meargă cu România la Mondialele din America.

Radu Drăguşin s-a dezlănţuit!

„Mă bucur pentru reuşită. Am dovedit că suntem echipa mai valoroasă mai bună. Să fim în aceeaşi direcţie ca să demonstrăm că ne merităm locul la Mondial. Ne-am simţit ca acasă. e incredibil suportul pe care ni-l oferă. e un sentiment de mândrie pentru noi. Acum, începem să arătăm roadele muncii noastre. Jucăm şi încercăm să ne impunem la echipele unde jucăm. Ne aşteptam să îi luăm tare de la început. Nu sunt uşor de desfăcut, dar colegii mei au făcut o treabă foarte bună”, a spus Radu Drăguşin la finalul meciului, în direct la Digi Sport

Fundaşul tricolorilor nu uită de meciul cu Lituania. Vrea ca naţionala să-şi asigure cât mai repede primul loc în grupa de Liga Naţiunilor. „Pregătim meciul cu Lituania, oarecum îi cunoaştem. Mister va lua cele mai bune decizii pentru binele echipei. E un sentiment plăcut şi de încredere acest gol pe care l-am marcat. Dar dacă n-am luat gol e bine. După startul ăsta să asigurăm lrimul loc şi vedem tragerea, apoi vedem ce va urma. Pentru familia şi iubita mea e acest gol. Le mulţumesc fanilor, sperăm să vă facem mândri în continuare”, a mai spus fundaşul, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed