Răzvan Marin face dezvăluirea nopţii! Cum a ajuns specialist la penalty-uri: ‘Mă bucur că pot ajuta echipa’ + Sună adunarea înaintea meciului cu Lituania

Răzvan Marin este specialist la penalty-uri. Tricolorul este foarte fericit că cele trei puncte merg în România și speră o victorie categorică și la meciul de marți cu Litunia.

Victoria categorică în meciul de la Lanarca o face pe România cea mai bună din Liga Națunilor, singura din Grupa C care are 9 puncte după 3 partide.

Răzvan Marin face dezvăluirea nopţii!

După 3-0, obținut încă din prima repriză, Răzvan Marin a împărtășit bucuria victoriei.

„Ne-am făcut meciul destul de ușor, am reușit să dăm trei goluri în prima repriză și cred că asta ne-a ajutat foarte mult. Poate în a doua repriză am scăzut puțin ritmul și asta s-a văzut, dar sunt fericit pentru cele trei puncte. Chiar ziceam la băieți că ma fac golgheter dacă tot obțin penalty-uri.

Reușesc să îmi mențin concentrarea la un nivel foarte înalt. Chiar lucrez mental din punctul asta de vedere. Analizez portarii și mă bucur că reușesc de fiecare dată să marchez. Cu siguranță va veni și un moment în care voi rata, sperăm cât mai tarziu posibil. Sunt fericit că pot să îmi ajut echipa să câștige și cred că asta este cel mai important.

Mergem în Lituania cu gândul de a lua alte trei puncte. Cred că dacă vom câștiga și în Litunia, în proporții de 90% vom termina grupa pe primul loc.

Am spus-o și mă repet, maturitatea pe care am căpătat-o și experiența pe care am acumulat-o de-a lungul timpului, ne-a făcut să ajungem la această maturitate, și asta ne face să câștigăm meciuri. Cred că nu s-a mai întâmplat niciodată la echipa națională să câștigăm trei meciuri al rând. Chiar dacă nu sunt cele mai puternice echipe, pentru oralul nostru ajută. Sperăm să o ținem tot așa.

(nr, Familia în tribune) Sunt fericit că au putut să vină să mă vadă, din păcate fetița cu soția nu au putut, sunt la Cagliari. Bine înțeles, îmi doresc să îi răsplătesc prin evoluțiile mele”, a declarat Răzvan Marin la final de meci, în direct la Prima Sport TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed