Vestea momentului pentru Zeljko Kopic! Reveniri importante la Dinamo. Vor intra în Derby de România, cu FCSB

Zeljko Kopic primește întăriri pentru meciul de săptămâna viitoare cu FCSB. Dinamo este acum pregătită șă dea piept în piept cu campioana României, după ce cei 3 accedinteți au revenit la echipă.

Dinamo primește vizita FCSB-ului pentru un derby de România, pe 20 octombrie, pe Arena Națională. Partida va avea loc la orele 21:00 și se anunță unul incendiar.

Vestea momentului pentru Zeljko Kopic!

Dinamo a disputat un amical cu Metaloglobus, scor 3-3, în această pauză competițională, pentru care au jucat și Astrit Selmani, Hakim Abdallah și Kennedy Boateng, jucătorii care au fost accidențați. Astfel că cei trei vor fi folosiți și la meciul cu roș-albaștrii.

Doar că, Kopic nu se va baza pe Cîrjan, care încă se recuperează din problema medicală pe care o are, de aceea nici nu a fost forțat să joace în amicalul echipei, potrivit gsp.ro.

Chiar dacă este decimată de accidentări, Dinamo are la dispoziție atacul pe care Kopic l-a folosit la începutul acestui sezon, anume Politic, Selmani și Abdallah.

Selmani s-a accidentat la meciul cu FC Botoșani, scor 2-2, și a lipsit de la meciul cu Farul, partidă în care nu ar fi putut să joace chiar dacă era recuperat, deoarece a fost suspendat.

Cât despre Abdallah, a fost indisponibil 5 etape, ultimul meci în care a jucat a fost cu Craiova lui Costel Gâlcă.

Kennedy Boateng s-a accidentat la echipa națională, Togo, la începutul lunii septembrie, și a fost indisponibil pentru meciuri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed