Max Verstappen a dat cărţile pe faţă! Dezvăluiri de senzaţie ale pilotului Red Bull Racing. Circuitul favorit al campionului mondial

Max Verstappen a dat cărţile pe faţă! Dezvăluiri de senzaţie ale pilotului Red Bull Racing. Circuitul favorit al campionului mondial. Îl vrea înapoi în calendarul extins din Formula 1. Este vorba despre o pistă legendară.

Max Verstappen a răspuns la mai multe întrebări legate de Formula 1. A dezvăluit ce circuit şi-ar dori să revină în calendarul „Marelui Circ”.

Max Verstappen a dat cărţile pe faţă!

Max Verstappen şi-ar dori ca Mugello să revină în calendarul Formulei 1. „Mugello. Viraje rapide. Pur şi simplu un circuit în care totul este rapid, fără viraje lente”, a declarat Max Verstappen, citat de planetF1.com.

Circuitul din Italia a organizat Marele Premiu al Toscanei în 2020. De-a lungul timpului, mai mulţi piloţi au lăudat circuitul. De mai multe ori, Formula 1 a organizat teste pe circuitul de 5,2 km, unul dintre cele mai rapide din lume.

Răspunsul lui Max Verstappen poate părea surprinzător pentru mulţi, în condiţiile în care, în 2020, el a încheiat rapid cursa. Asta după un incident în care au mai fost implicaţi Pierre Gasly, Kimi Raikkonen şi Romain Grosjean.

Circuitele ovale din Statele Unite, unde Indy şi NASCAR organizează curse, nu sunt pe placul olandezului zburător.  „Într-un calendar de Formula 1? Nu. Nu sunt pentru mine. Îmi place să pilotez pe ele online, ca o distracţie, dar nu în viaţa reală. Îmi place să mă uit la astfel de curse, dar să nu pilotez”, a mai spus Max Verstappen.

Formula 1 va reveni în weekend-ul 18-20 octombrie, cu Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii. Cursa de pe COTA va avea loc duminică, 20 octombrie, de la ora 22:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed