Imagini de senzaţie cu Kylian Mbappe! Starul francez, vacanţă neaşteptată. Unde a fost surprins jucătorul de la Real Madrid / Foto

Kylian Mbappe se recuperează într-un mod mai diferit, pe străzile din Suedia. Căpitanul celor de la „Les Bleus” a fost surprins într-un local de noapte alături de prieteni, în timp ce Franța o învingea pe Israel, la Budapesta, scor 4-1.

Kylian Mbappe a suferit o accidentare în meciul cu Alaves, scor 3-2, din etapa a șaptea din La Liga, astfel că nu a fost disponibil pentru meciurile Franței, din La Liga.

Imagini de senzaţie cu Kylian Mbappe!

Deoarece are liber din partea lui Carlo Ancelotti, Kylian Mbappe nu onorează antrenamentele echipei, astfel că a profitat puțin și s-a relaxat alături de prieteni și mama sa Fayza Lamari și a doi bodyguarzi.

Starul francez a fost surprins, de paparazzi de la Aftonbladet joi seară, la clubul de noapte „V”, din capitala Suediei. Înainte acesta a luat masa la restaurantul „Chez Jolie”.

Se pare că, la clubul respectiv, Mbappe a ales să se ferească de ochii fanilor și a intrat printr-un garaj aflat la subsol, iar în club au stat la un separeu.

Kylian are 86 de selecții la echipa națională a Franței. A reușit să înscrie un total de 48 de goluri și să ofere 35 de pase decisive.

Starul este al 4-lea cel mai cotat fotbalist din lume, după Erling Haaland, Jude Bellingham și Vinicius Junior. Cota acestuia de piață fiind de 180 de milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed