Gigi Becali s-a dezlănţuit! Cine este noul Dennis Man de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a dat verdictul

Gigi Becali s-a dezlănţuit! S-a aflat cine este noul Dennis Man de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a dat verdictul. Şeful campioanei este foarte mulţumit de cel mai important transfer al verii.

Daniel Bîrligea l-a încântat pe Gigi Becali cu ultimele evoluții ale sale pentru FCSB. A devenit cel mai important marcator al campioanei.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

Atacantul adus de la CFR Cluj pentru două milioane de euro a reușit să marcheze trei goluri în ultimele patru partide ale ”roș-albaștrilor” . A contribuit şi la victoria reușită cu PAOK la Salonic, scor 1-0. A marcat unicul gol al acelei partide din Europa League.

Ultimele prestații ale lui Bîrligea l-au făcut pe Gigi Becali să-l compare pe atacantul de 24 de ani cu unul dintre fotbaliștii români care au încântat în străinătate în acest start de sezon.

Gigi Becali a mărturisit că nu se aștepta ca Daniel Bîrligea să aibă evoluții atât de bune la FCSB și să dea dovadă de atât de multă calitate în duelurile unu la unu cu adversarii. ”Nu credeam că e așa bun. Să dea atâta siguranță echipei.

Să vină să participe la toate atacurile. Când primește mingea, dacă e unu contra unu, că eu nu știam că el poate așa unu contra unu”.

Face nu știu cum o fentă, nu driblează, și rămâne adversarul. Adică unu contra unu nu are nicio treabă. Dar n-are un dribling fin. El driblează din viteză, din explozie. Cum făcea Man (n.r. Dennis Man)”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Două milioane de euro este cota de piață a lui Bîrligea, conform Transfermarkt. Trei goluri a marcat atacantul pentru FCSB, în cinci partide.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed