Acuzaţii devastatoare la adresa lui Laurenţiu Reghecampf! Viciul pe care l-ar avea antrenorul. Anamaria Prodan l-a distrus pe fostul ei partener

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Laurenţiu Reghecampf! Viciul pe care l-ar avea antrenorul. Anamaria Prodan l-a distrus pe fostul ei partener. Impresara nu se lasă şi continuă războiul de la distanţă.

Anamaria Prodan a scos la iveală amănunte incredibile despre Laurenţiu Reghecampf. Susţine că antrenorul ar avea probleme cu alcoolul.

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Laurenţiu Reghecampf!

Anamaria Prodan a lansat un nou atac devastator la adresa celui care, în acte, încă îi este soţ. Prodanca spune că din cauza acestui viciu Laurenţiu Reghecampf ar fi pierdut foarte mult în carieră, conform fanatik.ro.

„Câți au scris de el? Cornel Dinu a scris că avea probleme cu jocurile de noroc. L-a scos din portbagajul mașinii, în cartea lui, l-a făcut zob. Pițurcă a ieșit și a spus că el bea o sticlă de vodcă înainte de a intra pe teren. L-am nimicit. Viorel Păunescu a ieșit și el și a spus: ‘Știu și eu ce au făcut la meciul acela, Champions League, Europa League..’

I-am zis zob și lui Nea Viorel. Gigi, după meci știu ce s-a întâmplat acolo, zob! Patroane, o dată dacă zici ceva de el, e nenorocire! Unde auzeai, îi nimiceam pe toți. Nu a scăpat de mânia mea niciunul. Adevărul îl vedeți și astăzi, eu zic că bea.

Cât a ajuns să bea astăzi nu știu. Dar eu nu l-am lăsat niciodată să bea peste măsură. Eu nu cred că el mai poate să țină controlul, în viață. Ce vorbește lumea în oraș tac, înghit în sec. Mă uit ce să-i spun copilului meu când vine și îmi spune: ‘Mami, eu cum mă duc la școală și văd asta? Știi filmul cu Camara? Toată lumea îmi spune ce-a făcut mă tactu? Eu cum mă duc?’

Asta îi spun eu copilului: ‘Măi mamă, dacă el și-a găsit fericirea vieții și dacă el este fericit în lumea asta în care noi nu intrăm. Dacă el este fericit că își face copil în fiecare an, bravo! Bucură-te pentru el că este tatăl tău. Nu vreau să îl dușmăniți, nu vreau să vorbiți urât de el’.

Ce am eu cu el, astea sunt problemele noastre de oameni maturi. Tu trebuie să îl respecți ca pe tatăl tău. Că el vine și spune că la 17 ani eu iau telefonul copilului meu și îi trimit lui mesaje, Doamne ferește! Copilul îi trimite mesaje vocale mai nou, ca să stea liniștit că nu scrie nimeni în locul lui. L-a văzut după 2 ani jumate, trimis de mine”, a declarat Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed