Adrian Mutu pariază pe Zeljko Kopic! Briliantul anunţă surpriza la derby-ul dintre Dinamo și FCSB

Adrian Mutu își susține fosta echipă. Briliantul este convins că Dinamo ar putea să câștige derby-ul cu FCSB.

Meciul are loc chiar după pauza în care joacă echipa națională. Cele două rivale se vor întâlni pe 20 octombrie, de la ora 21.00, în etapa cu numărul 13 din Superliga.

Adrian Mutu pariază pe Zeljko Kopic

Adrian Mutu este alături de dinamoviști și îi susține la meciul cu marea rivală FCSB. Antrenorul este încântat de rezultatele obținute de Zeljko Kopic în acest sezon.

Fostul internațional spune că Dinamo ar putea să câștige cele trei puncte în cazul în care campioana nu va prinde o zi bună.

”Țin cu Dinamo. Greu, dar poate să o bată pe FCSB. Fotbalul este frumos. Cârțu spunea că fotbalul începe de la 0-0. Mie îmi place ce face Kopic acolo și Dinamo poate să o bată pe FCSB, dacă va avea organizare și se comportă ca o echipă.
Am văzut meciuri în care forța lui Dinamo a fost puterea echipei, forța grupului. În schimb, la FCSB depinde. Dacă i-ai prins în zi bună, e la revedere, pentru că au jucători valoroși.  Nu ai ce să le mai faci!

Un derby e derby! În momentul ăsta pleacă FCSB ca favorită. Un derby echilibrează însă. Va fi mai mare ambiția la Dinamo, pentru că vor să îi bată și au nevoie de o astfel de victorie pentru tot ce înseamnă atmosfera de la echipă. Dinamo este pe drumul cel bun, indiferent de cum se termină acest meci. E doar un meci de fotbal. Asta nu ia nimic din parcursul bun al lui Dinamo”, a declarat Adrian Mutu pentru Fanatik.

Dinamo este pe locul 5 cu 18 puncte după 12 etape din Superliga. De partea cealaltă, FCSB este cu două poziții mai jos, cu 16 puncte, dar și cu un meci restant.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed