Adrian Mutu, la un pas de o mare ţeapă! Briliantul face dezvăluiri despre scandalul momentului. Discuţie privată cu soţia / Foto

Adrian Mutu, la un pas de o mare ţeapă! Briliantul face dezvăluiri despre scandalul momentului. Discuţie privată cu soţia. Fostul mare jucător român a fost aproape de a fi ţepuit şi el în scandalul momentului.

Adrian Mutu şi soţia sa, Sandra au vrut să-şi achiziţioneze un apartament pe litoral. Cei doi și-au luat mai mult de gândire, iar între timp a apărut un mare scandal.

Adrian Mutu, la un pas de o mare ţeapă!

Abuzurile celor de la Nordis au şocat toată România. Adrian Mutu susține că a fost la un pas de achiziționa un apartament alături de soția sa, conform fanatik.ro. “Nu am luat apartamente la Nordis. Chiar vorbeam cu soția mea săptămâna trecută despre lucrul acesta. Ea spunea să cumpărăm o proprietate la mare și era și Nordis printre variante.

Bine că nu am mai stat pe acolo să vedem. Nordis are și un bloc frumos acolo, condiții, tot. Dar acolo venim și eu și tu și vreo alți trei proprietari dacă îl vând de 6 ori.

Am râs când am văzut zilele trecute. Eu nu știam acest lucru. Mi se pare ceva incredibil. Nu știu cine e acolo. I-am zis soției că este bine că ne-am mai gândit că dacă luam ceva acolo, plângeam acum.

Era o țeapă. Mastermind-ul acestei acțiuni pe care au făcut-o este diabolic în sens negativ! Să faci astfel de lucruri… suntem în 2024″, a declarat Adi Mutu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed