Mircea Lucescu a dat ordin! Ce sunt obligaţi să facă tricolorii. Anunţ clar înaintea meciului

Mircea Lucescu a vorbit înaintea partidelor cu Cipru și Lituania. Selecționerul a făcut un anunț clar cu puțin timp înaintea meciului. Tricolorii trebuie să fie în cea mai bună formă la ora duelului cu prima reprezentativă a Ciprului.

Mircea Lucescu a vorbit înainte de „dubla” României cu Cipru şi Lituania. Selecționerul a transmis faptul că obiectivul tricolorilor este să obțină toate cele 6 puncte, de la aceste meciuri. Partida se va disputa mâine, de la ora 21:45.

Mircea Lucescu a dat ordin!

”Il Luce” a dezvăluit care este obiectivul tricolorilor înainte de „dubla” României cu Cipru şi Lituania. Selecționerul a transmis faptul că își dorește să obțină toate cele 6 puncte.
Tricolorii se vor deplasa la Larnaca, acolo unde se vor duela cu Cipru. Mai apoi urmează partida cu Lituania, tot în deplasare, de pe data de 15 octombrie.

Lucescu a transmis că selecționata din Cipru reprezintă un adversar dificil, chiar dacă are un nou selecționer. Se așteaptă ca adversarii să aibă un joc agresiv.

„(n.r. Cum i-ați simțit pe băieți, înaintea acestei „duble” extrem de importante?) Bine ai spus că este o „dublă”, eu încerc să tratez aceste două meciuri ca o singură partidă. Suntem datori și responsabili pentru a obține victoria.
Băieții au revenit, e important că au început să joace titulari la echipele de club, vin pregătiți. Am mai forțat și noi pregătirea în cele 3 zile, pentru a fi în cea mai bună condiție mentală și fizică.

Vom întâlni o echipă care a schimbat antrenorul, au ambiții foarte mari, încă mai au posibilitatea de a câștiga grupa. Mai sunt 4 meciuri, înseamnă 12 puncte.

Ne așteptăm la o replică destul de serioasă și de agresivă, e o echipă cu jucători care joacă în campionate străine sau campionatul Ciprului, care este și el puternic, dă an de an echipe în cupele europene”, a spus Lucescu, conform as.ro.

De când a preluat banca tehnică a primei reprezentative, Lucescu a obținut maximul de puncte posibile.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed