Cea mai cunoscută impresară a comis-o grav! A fost prinsă cu amantul. Este în pragul divorţului de soţul fotbalist / Foto

Cea mai cunoscută impresară a fost prinsă cu amantul. Deși bruneta susținea că nu are iubit, a fost surprinsă în timp ce se săruta cu un artist celebru. Fostul soț al impresarei, este fotbalistul celor de la Galatasaray, Mauro Icardi.

Wanda Nara, cea mai cunoscută impresară a ieșit la rampă cu o nouă „lovitură” în plan sentimental. Bruneta a fost surprinsă când se săruta cu L-Gante, un celebru artist, deși afirmase că nu are iubit.

Cea mai cunoscută impresară, a comis-o!

Fotografia în care Wanda Nara se săruta cu L-Gante, a făcut furori în mediul online. Cu atât mai mult cu cât fosta soție a lui Mauro Icardi susținea cu tărie până mai ieri că nu are iubit.
În schimb, starul argentinian preferă să-și îndrepte toată atenția spre viața profesională și îi merge foarte bine. 53 de goluri și-a trecut în cont de când îmbracă tricoul lui Galatasaray, dintre care 10 în actualul sezon.

Din dorința de a ascunde idila care s-a înfiripat, impresara a spus că artistul este „un prieten” care i-a fost alături în momentele dificile. Ba chiar a afirmat că relația s-a răcit între timp.

Și totuși, imaginile din fața Basilicii din Lujan, Buenos Aires, spun cu totul altceva.

„Mi-am făcut un prieten foarte bun, dar nu mai sunt relații bune… M-a blocat, mi-a spus totul”, spunea impresara despre rapperul argentinian. Aceste cuvinte au fost rostite recent, dar nu sunt singurele.

„Nimic de comentat. Este doar un super prieten și avem o relație foarte bună. Deocamdată nu mi-aș dori să mă îndrăgostesc din nou. Sunt bine. Am fost căsătorită mulți ani și prefer să fiu singură. Sunt ‘combinată’ cu fiecare … Departe de adevăr. În dragoste nu am prejudecăți, dar sunt asociată cu oameni care ar putea fi copiii mei”, a spus la un moment dat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed