Presiune uriaşă pe Elias Charalambous! Ce trebuie să facă FCSB cu Rangers. Gică Popescu a stabilit obiectivul

Chiar dacă în Superliga sunt rivali, Gică Popescu i-a felicitat pe cei de la FCSB, pentru rezultatele foarte bune din Europa League. Acesta consideră că elevii lui Elias Charalambous pot obține un rezultat pozitiv cu Rangers.

Parcursul impresionant din Europa League a echipei pregătite de Elias Charalambous, nu a fost trecut cu vederea. Gică Popescu a ținut să felicite echipa FCSB pentru parcursul fără greșeală. Roș-albaștri se vor deplasa în Scoția, pentru partida cu Rangers.

Gică Popescu a stabilit obiectivul celor de la FCSB!

După victoria categorică obținută la București în fața letonilor de la RFS, FCSB au dat marea lovitură pe stadionul din Salonic. Acolo, elevii lui Charalambous au trecut de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu.

Președintele clubului Farul, a fost impresionat de rezultatele roș-albaștrilor. Acesta este de părere că trupa patronată de Gigi Becali se poate întoarce cu un rezultat pozitiv și din duelul cu Rangers.

”FCSB a avut un început extraordinar în Europa League cu cele două victorii. Ei au arătat curaj în ambele meciuri. Pe mine m-a surprins plăcut evoluția pe care au avut-o în Grecia. Au arătat că au capacitatea de a se bate de la egal la egal cu toate echipele pe care le au în grupă.

Sunt convins că același lucru se va întâmpla și la Glasgow, acolo unde se anunță un meci echilibrat. Dacă vor avea același curaj și o evoluție foarte bună, precum în meciurile de debut, sunt convins că vor face un rezultat bun și în Scoția”, a declarat Gică Popescu, pentru prosport.ro.

Partida Rangers – FCSB, din etapa a 3-a din Europa League, se va desfășura joi, 24 octombrie, de la ora 22:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed