Elias Charalambous a dat verdictul! Ce spune despre neconvocarea lui Daniel Bîrligea. Anunţ clar al antrenorului de la FCSB

Elias Charalambous a dezvăluit cum a reacționat Daniel Bîrligea atunci când a aflat că nu a fost convocat la națională. Antrenorul de la FCSB a spus că jucătorul nu s-a supărat și că îi respectă decizia selecționerului.

Recent transferat la FCSB, Daniel Bîrligea este unul dintre cei mai în formă atacanți din Superliga. Elias Charalambous este mândru de jucătorul său, care chiar dacă nu a fost convocat la echipa națională, nu s-a descurajat.

Elias Charalambous a dat verdictul!

Tricolorii joacă în luna octombrie meciurile din Nations League cu Cipru şi Lituania. Primul meci, cu Cipru se va juca mâine, de la ora 21:45, iar meciul cu Lituania, marţi, 15 septembrie, tot de la ora 21:45.

Recent transferat la FCSB, Daniel Bîrligea s-a dovedit a fi o adevărată lovitură dată de Gigi Becali. Atacantul venit de la CFR Cluj a marcat deja trei goluri. Două dintre ele, în meciurile din Europa League. Atacantul a marcat singurul gol al victoriei de la Salonic, cu PAOK.
Deși este considerat unul dintre cei mai în formă atacanți, Daniel Bîrligea nu a fost convocat la naţionala României de Mircea Lucescu.

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a dezvăluit că jucătorul său nu a reacţionat rău în momentul în care a aflat că nu este convocat. Acesta este conştient că va ajunge la naţionala României dacă va continua prestaţiile bune la echipa de club:

„(Reporter: Cum a reacţionat Bîrligea după ce nu a fost convocat la naţionala României?) Bineînţeles că am vorbit cu el. Bîrligea ştie că, la un anumit moment, dacă va continua să joace aşa, va fi chemat la naţionala României. Nu a reacţionat rău.

Ştie că dă tot ce poate, este un selecţioner la naţionala României pe care cu toţii îl respectăm, care este de mulţi ani în fotbal. Toată lumea trebuie să îi respecte deciziile. Sunt mulţi jucători acum în naţionala României, jucători care au fost la EURO. Bîrligea va avea un mare viitor şi sunt sigur că într-un anumit moment va fi chemat la naţionala României. Dar trebuie să aibă răbdare, are calitate şi sunt convins că va fi convocat”, a declarat Elias Charalambous.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed