Decizie șocantă a judecătorilor! Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu. Anunțul care va enerva pe toată lumea

Decizie incredibilă în cazul lui Mario Iorgulescu. Fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu a scăpat de acuzația de omor. Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşt au schimbat încadrarea faptei.

Mario Iorgulescu a ucis un bărbat în 2019, după ce s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor. După accident a fost transferat la o clinică din Italia, iar de atunci nu s-a mai întors niciodată în România. 

Mario Iorgulescu a scăpat de acuzația de omor

Curtea de Apel Bucureşti a decis, astăzi, să schimbe încadrarea faptei în dosarul în care este inculpat Mario Iorgulescu. Astfel, acesta nu va fi rejudecat pentru omor ci pentru ucidere din culpă. Această faptă se pedepsește cu închisoare de la doi la 7 ani pentru accidentele rutiere.

Completul este format din judecătorii Octavian Ionel Grozavu (președinte) și Ana Elena Dobre, potrivit Libertatea.

Judecătorii de la Curtea de Apel București l-au condamnat, în octombrie 2023,la 13 ani și 8 luni de închisoare, fiind acuzat de omor. ICCJ a anulat decizia și a cerut rejudecarea cazului.

„Vă garantez că eu nu o să fac o zi de puşcărie. Pentru că sunt protejat de statul italian, care îmi recunoaşte actele medicale”, spunea tânărul în urmă cu doi ani.

În ultimii cinci ani, autoritățile din România au încercat să-l extrădeze pe fiul lui Gino Iorgulescu, dar fără succes. Acesta este într-o clinică din Italia și spune că are „afecțiuni medicale psihiatrice”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Elias Charalambous rupe tăcerea! Ce relaţie are, de fapt, cu Gigi Becali. Dezvăluiri despre implicarea patronului la FCSB

Elias Charalambous a făcut dezvăluiri despre implicarea lui Gigi...

Ion Ţiriac rupe tăcerea! Anunţ uriaş după retragerea legendarului Rafa Nadal. Ce i-a transmis cel mai bogat român

Ion Ţiriac rupe tăcerea! Anunţ uriaş după retragerea legendarului...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed