Românii invadează Cipru! Tricolorii vor avea parte de o susţinere importantă. Cum au reuşit fanii să facă rost de bilete

Tricolorii revin în post! Suporterii echipei naționale a României au, din nou, motive de bucurie. Se anunță o audiență record la partida directă contra primei reprezentative din Cipru, programată pe data de 12 octombrie, de la ora 21.45, în UEFA Nations League.

Cerea de bilete a fost extrem de mare, iar Federația Română de Fotbal a vândut suporterilor români un număr de 2528 de bilete, pe platforma proprie de comercializare. România – Cipru se va disputa pe AEK Arena, care dispune de o capacitate de 8050 de locuri.

Românii invadează Cipru!

Românii au găsit o cale de a majora vânzarea de tichete. Suporterii naționalei noastre au apelat la prieteni și cunoștințe care trăiesc în țara din mijlocul Mării Mediterane, pentru procurarea biletelor.

La meciurile din Cipru, pentru a se evita violențele, accesul pe stadion se face în baza unui card de suporter emis de către federația cipriotă, care certifică echipa favorită a posesorului.

Conform GSP, România va avea o galerie formată din nu mai puțin de 5000 de suporteri.

În general, prețul unui tichet pentru partida dintre România și Cipru valorează zece euro. Pentru un bilet de familie, prețul crește cu 5 euro. Copiii de până în 14 ani au acces gratuit.

Toți suporterii care au achiziționat bilete direct din site-ul oficial al FRF, vor avea locurile alocate în cadrul celor două peluze disponibile.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Elias Charalambous rupe tăcerea! Ce relaţie are, de fapt, cu Gigi Becali. Dezvăluiri despre implicarea patronului la FCSB

Elias Charalambous a făcut dezvăluiri despre implicarea lui Gigi...

Ion Ţiriac rupe tăcerea! Anunţ uriaş după retragerea legendarului Rafa Nadal. Ce i-a transmis cel mai bogat român

Ion Ţiriac rupe tăcerea! Anunţ uriaş după retragerea legendarului...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed